Kuře

Děkujeme za váš výběr:

Královská kuřecí křídla

Královská kuřecí křídla jsou oblíbenou pochoutkou, a to jak pro svou snadnou přípravu, tak díky své křehké a vláčné chuti. Nejlépe si je připravíte namarinované a upečené nebo na grilu s nejrůznějšími dipy, pečivem či zeleninou.

Téměř 2x delší chov

MINIMÁLNĚ 56 DNŮ

NUTRIČNĚ VYVÁŽENÉ

KRMIVO

VĚTŠÍ PROSTOR

PRO VÍCE POHYBU

Odkud pocházím

Naše kuřecí je 100% české.

Chov
Porážka
Baleno

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

Původ masa

Podívejte se na video z našich farem

Podívejte se na video z našich farem

Chcete zjistit více o původu

Zadejte unikátní kód a zjistěte, z jaké farmy kuře pochází.

původ masa formulář mob

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Maso nejprve pečte pomalu, do změknutí masa a vypečení kůže. Pak jej potřete a prudce zapečte s marinádou.

Tip na marinádu: smíchejte sójovou omáčku, med, zázvor a česnek.

Po upečení můžete křídla posypat čerstvými bylinkami nebo sezamem.

Maso nejprve pečte pomalu, do změknutí masa a vypečení kůže. Pak jej potřete a prudce zapečte s marinádou.

Tip na marinádu: smíchejte sójovou omáčku, med, zázvor a česnek.

Po upečení můžete křídla posypat čerstvými bylinkami nebo sezamem.

Co dobrého uvařit?

Recepty

KŘUPAVÁ KUŘECÍ KŘIDÉLKA

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 60 min.

PIKANTNÍ KUŘECÍ KŘÍDLA

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 50 min.

ASIJSKÁ KUŘECÍ KŘÍDLA

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 30 min.

KŘUPAVÁ KUŘECÍ KŘIDÉLKA

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 60 min.

PIKANTNÍ KUŘECÍ KŘÍDLA

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 50 min.

ASIJSKÁ KUŘECÍ KŘÍDLA

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 30 min.