Vepřové

Děkujeme za váš výběr:

PEČENĚ NA KÁMEN bez kosti, plátky

Maso - detail hlavní obsah

Plátky vepřové pečeně na kámen patří k nejkvalitnějším druhům vepřového. Jsou ideální na minutky, steaky nebo přírodní řízky. Připravíte si je snadno a rychle, ať už na bylinkách, na vínu anebo třeba na medu. Vepřové obsahuje množství bílkovin a vitamíny skupiny B a další životně důležité látky, jako je draslík, železo, zinek a selen.

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

Původ masa

Podívejte se na video z našich farem

video_pork.jpg

Podívejte se na video z našich farem

video_pork.jpg
Odkud pocházím

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Marinované maso můžete rychle opéct na rozpáleném lávovém kameni nebo elektrickém grilu.

Z koření a bylinek se na pečeni hodí např.: petržel, tymián, rozmarýn, provensálské koření, steaková směs apod.

Plátky pečeně můžete zapéct se smetanou a bramborami v troubě.

Marinované maso můžete rychle opéct na rozpáleném lávovém kameni nebo elektrickém grilu.

Z koření a bylinek se na pečeni hodí např.: petržel, tymián, rozmarýn, provensálské koření, steaková směs apod.

Plátky pečeně můžete zapéct se smetanou a bramborami v troubě.

Co dobrého uvařit?

Recepty

ZAPEČENÉ VEPŘOVÉ PLÁTKY S ČERSTVÝM ŠPENÁTEM

ZAPEČENÉ VEPŘOVÉ PLÁTKY S ČERSTVÝM ŠPENÁTEM

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 30 min.
STAROČESKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ NA ZÁZVORU A PIVĚ

STAROČESKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ NA ZÁZVORU A PIVĚ

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 90 min.
VEPŘOVÉ PLÁTKY NA VÍNĚ

VEPŘOVÉ PLÁTKY NA VÍNĚ

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 30 min.
CHALUPÁŘSKÉ PLÁTKY

CHALUPÁŘSKÉ PLÁTKY

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 20 min.
MEDOVÁ PEČENĚ NA GRILU

MEDOVÁ PEČENĚ NA GRILU

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 15 min.
ZAPEČENÉ VEPŘOVÉ PLÁTKY S ČERSTVÝM ŠPENÁTEM

ZAPEČENÉ VEPŘOVÉ PLÁTKY S ČERSTVÝM ŠPENÁTEM

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 30 min.
STAROČESKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ NA ZÁZVORU A PIVĚ

STAROČESKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ NA ZÁZVORU A PIVĚ

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 90 min.
VEPŘOVÉ PLÁTKY NA VÍNĚ

VEPŘOVÉ PLÁTKY NA VÍNĚ

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 30 min.
CHALUPÁŘSKÉ PLÁTKY

CHALUPÁŘSKÉ PLÁTKY

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 20 min.
MEDOVÁ PEČENĚ NA GRILU

MEDOVÁ PEČENĚ NA GRILU

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 15 min.