Děkujeme za váš výběr:
PEČENĚ NA KÁMEN bez kosti, plátky
Plátky vepřové pečeně na kámen patří k nejkvalitnějším druhům vepřového. Jsou ideální na minutky, steaky nebo přírodní řízky. Připravíte si je snadno a rychle, ať už na bylinkách, na vínu anebo třeba na medu. Vepřové obsahuje množství bílkovin a vitamíny skupiny B a další životně důležité látky, jako je draslík, železo, zinek a selen.
Odkud pocházím
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Původ masa
Unikátní kód
Unikátní kód naleznete vpravo vedle QR kódu (umístěný svisle).
U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Tipy a triky


Marinované maso můžete rychle opéct na rozpáleném lávovém kameni nebo elektrickém grilu.


Z koření a bylinek se na pečeni hodí např.: petržel, tymián, rozmarýn, provensálské koření, steaková směs apod.


Plátky pečeně můžete zapéct se smetanou a bramborami v troubě.


Marinované maso můžete rychle opéct na rozpáleném lávovém kameni nebo elektrickém grilu.


Z koření a bylinek se na pečeni hodí např.: petržel, tymián, rozmarýn, provensálské koření, steaková směs apod.


Plátky pečeně můžete zapéct se smetanou a bramborami v troubě.