Hovězí

Děkujeme za váš výběr:

KRK v celku

Maso - detail hlavní obsah

Hovězí krk je maso s prorostlou svalovinou a silnou vlákninou. Vyžaduje delší tepelnou úpravou a hodí se na velmi pomalé dušení. Připravíte z něj skvělé šťavnaté burgery nebo třeba trhané maso či guláš.     
    

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

Původ masa

Podívejte se na video z našich farem

video_beef.jpg

Podívejte se na video z našich farem

video_beef.jpg
Odkud pocházím

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Krk se  hodí na mletí, k výrobě domácích uzenin nebo do guláše.

Maso duste nebo vařte dlouhou dobu, dokud se nebude rozpadat.

Chuť masa doplní kořenová zelenina, červené víno nebo česnek.

Krk se  hodí na mletí, k výrobě domácích uzenin nebo do guláše.

Maso duste nebo vařte dlouhou dobu, dokud se nebude rozpadat.

Chuť masa doplní kořenová zelenina, červené víno nebo česnek.

Co dobrého uvařit?

Recepty

BORŠČ

BORŠČ

Čas přípravy: 25 minut
Čas vaření: 1,5 hod.
HOVĚZÍ S MRKVÍ

HOVĚZÍ S MRKVÍ

Čas přípravy: 25 minut
Čas vaření: 3 hod.
HOVĚZÍ BURGERY A BATÁTOVÉ HRANOLKY

HOVĚZÍ BURGERY A BATÁTOVÉ HRANOLKY

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 30 min.
HOVĚZÍ NA VÍNĚ S BRUSINKAMI

HOVĚZÍ NA VÍNĚ S BRUSINKAMI

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 1,5 hod.
RAJSKÁ OMÁČKA S HOVĚZÍM MASEM

RAJSKÁ OMÁČKA S HOVĚZÍM MASEM

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 2 hod.
BORŠČ

BORŠČ

Čas přípravy: 25 minut
Čas vaření: 1,5 hod.
HOVĚZÍ S MRKVÍ

HOVĚZÍ S MRKVÍ

Čas přípravy: 25 minut
Čas vaření: 3 hod.
HOVĚZÍ BURGERY A BATÁTOVÉ HRANOLKY

HOVĚZÍ BURGERY A BATÁTOVÉ HRANOLKY

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 30 min.
HOVĚZÍ NA VÍNĚ S BRUSINKAMI

HOVĚZÍ NA VÍNĚ S BRUSINKAMI

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 1,5 hod.
RAJSKÁ OMÁČKA S HOVĚZÍM MASEM

RAJSKÁ OMÁČKA S HOVĚZÍM MASEM

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 2 hod.