Hovězí

Děkujeme za váš výběr:

NUDLIČKY

Hovězí nudličky jsou ideání pro rychlou přípravu na pánvi. Můžete si z nich připravit minutky, hodí se pro asijskou kuchyni nebo Strogranoff.    
    

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Na maso se skvěle hodí zázvor, česnek, žampiony nebo červená paprika.

Vyzkoušejte „Stir-fry“. Jde o techniku, při které jsou všechny přísady smaženy na velmi malém množství tuku v pánvi wok.

Nudličky můžete marinovat např. v dijonské hořčici s chilli papričkou, drceným pepřem a lžící olivového oleje.

Na maso se skvěle hodí zázvor, česnek, žampiony nebo červená paprika.

Vyzkoušejte „Stir-fry“. Jde o techniku, při které jsou všechny přísady smaženy na velmi malém množství tuku v pánvi wok.

Nudličky můžete marinovat např. v dijonské hořčici s chilli papričkou, drceným pepřem a lžící olivového oleje.

Co dobrého uvařit?

Recepty

HOVĚZÍ STIR-FRY

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 20 min.

TURECKÉ FAZOLE S HOVĚZÍM MASEM

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 2,5 hod.

HOVĚZÍ STROGANOFF S HOUBAMI

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 30 min.

HOVĚZÍ STIR-FRY

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 20 min.

TURECKÉ FAZOLE S HOVĚZÍM MASEM

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 2,5 hod.

HOVĚZÍ STROGANOFF S HOUBAMI

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 30 min.