Kuřecí maso obsahuje bílkoviny, vitamíny a minerální látky. Je tedy nutričně hodnotné a zároveň lehce stravitelné. Lahodné prsní řízky si snadno a rychle připravíte na grilu či pánvi. Připravit si je zvládne každý, a to s celou škálou oblíbených omáček, dipů a příloh.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Na ty nejlepší řízky nechte maso přes noc odležet v jogurtové marinádě.
Připravujete-li čínskou, indickou nebo mexickou kuchyni, nakrájejte maso na menší kousky. Nasaje tak do sebe lépe marinádu nebo omáčku.
Tip na marinádu: kremžská hořčice, olej, sojová omáčka, česnek, kari, sůl a pepř.
Na ty nejlepší řízky nechte maso přes noc odležet v jogurtové marinádě.
Připravujete-li čínskou, indickou nebo mexickou kuchyni, nakrájejte maso na menší kousky. Nasaje tak do sebe lépe marinádu nebo omáčku.
Tip na marinádu: kremžská hořčice, olej, sojová omáčka, česnek, kari, sůl a pepř.