Děkujeme za váš výběr:
PRSNÍ ŘÍZKY chlazené
Kuřecí maso obsahuje bílkoviny, vitamíny a minerální látky. Je tedy nutričně hodnotné a zároveň lehce stravitelné. Lahodné prsní řízky si snadno a rychle připravíte na grilu či pánvi. Připravit si je zvládne každý, a to s celou škálou oblíbených omáček, dipů a příloh.
Odkud pocházím
Naše kuřecí je 100% české.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Původ masa
Unikátní kód
Unikátní kód naleznete vpravo vedle QR kódu (umístěný svisle).
U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Tipy a triky


Na ty nejlepší řízky nechte maso přes noc odležet v jogurtové marinádě.


Připravujete-li čínskou, indickou nebo mexickou kuchyni, nakrájejte maso na menší kousky. Nasaje tak do sebe lépe marinádu nebo omáčku.


Tip na marinádu: kremžská hořčice, olej, sojová omáčka, česnek, kari, sůl a pepř.


Na ty nejlepší řízky nechte maso přes noc odležet v jogurtové marinádě.


Připravujete-li čínskou, indickou nebo mexickou kuchyni, nakrájejte maso na menší kousky. Nasaje tak do sebe lépe marinádu nebo omáčku.


Tip na marinádu: kremžská hořčice, olej, sojová omáčka, česnek, kari, sůl a pepř.