Kuře

Děkujeme za váš výběr:

Královské kuře - stehna celá

Královská kuřecí stehna jsou šťavnatější a chuťově výraznější část masa. Jsou relativně rychlá na přípravu, obsahují bílkoviny, vitamíny a minerální látky. Nejvíce se hodí na pečení – např. s bylinkami, žampióny a podobně. Dají se použít i na grilování, ale také do omáček, třeba jako kuře na paprice.

Téměř 2x delší chov

MINIMÁLNĚ 56 DNŮ

NUTRIČNĚ VYVÁŽENÉ

KRMIVO

VĚTŠÍ PROSTOR

PRO VÍCE POHYBU

Odkud pocházím

Naše kuřecí je 100% české.

Chov
Porážka
Baleno

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Kuřecí stehna můžete péct v celku nebo rozdělit na 2 části, a to tzv. paličku s kostí a horní stehno.

Vyzkoušejte marinádu z medu, citronové šťávy, papriky, oleje, hořčice se špetkou soli a pepře.

Pokud chcete snížit množství tuku v pokrmu, odstraňte z kuřecích stehen před jejich přípravou kůži.

Kuřecí stehna můžete péct v celku nebo rozdělit na 2 části, a to tzv. paličku s kostí a horní stehno.

Vyzkoušejte marinádu z medu, citronové šťávy, papriky, oleje, hořčice se špetkou soli a pepře.

Pokud chcete snížit množství tuku v pokrmu, odstraňte z kuřecích stehen před jejich přípravou kůži.

Co dobrého uvařit?

Recepty

PEČENÁ STEHNA NA ŽAMPIONECH

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 60 min.

SALÁT S KUŘETEM A VEJCI

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 45 min.

KUŘECÍ POLÉVKA S TOFU, VLASOVÝMI NUDLEMI A ŠPENÁTEM

Čas přípravy: nad 60 minut
Čas vaření: 20 min.

KUŘECÍ STEHNA S POLENTOU

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 1 hod.

KUŘECÍ STEHNA V OMÁČCE ZE SUŠENÝCH RAJČAT S TĚSTOVINAMI

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 1 hod.

PEČENÁ STEHNA NA ŽAMPIONECH

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 60 min.

SALÁT S KUŘETEM A VEJCI

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 45 min.

KUŘECÍ POLÉVKA S TOFU, VLASOVÝMI NUDLEMI A ŠPENÁTEM

Čas přípravy: nad 60 minut
Čas vaření: 20 min.

KUŘECÍ STEHNA S POLENTOU

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 1 hod.

KUŘECÍ STEHNA V OMÁČCE ZE SUŠENÝCH RAJČAT S TĚSTOVINAMI

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 1 hod.