Kuřecí

Děkujeme za váš výběr:

KUŘECÍ ŠPÍZY

Lahodné kuřecí špízy jsou připravené k úpravě na grilu, pánvi nebo v troubě. Chutné pokrmy s nimi vykouzlíte za pár minut a zcela jistě potěšíte celou rodinu. Experimentujte s celou řadou zajímavých příloh či dipů a uvidíte, že výsledek bude stát vždy za to.

Odkud pocházím

Naše kuřecí je 100% české.

Chov
Porážka
Baleno

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

Původ masa

Podívejte se na video z našich farem

Podívejte se na video z našich farem

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Jako přílohu můžete zvolit např. americké brambory, hranolky, pečenou zeleninu nebo lehký salát.

Pokud připravujete špízy v troubě, jejich ideálního propečení dosáhnete jejich otáčením a potíráním během grilování.

Tip na jednoduchý česnekový dip: smíchejte 5 lžic domácí majonézy, olivový olej, 5 stroužků propasírovaného česneku a posolte.

Jako přílohu můžete zvolit např. americké brambory, hranolky, pečenou zeleninu nebo lehký salát.

Pokud připravujete špízy v troubě, jejich ideálního propečení dosáhnete jejich otáčením a potíráním během grilování.

Tip na jednoduchý česnekový dip: smíchejte 5 lžic domácí majonézy, olivový olej, 5 stroužků propasírovaného česneku a posolte.

Co dobrého uvařit?

Recepty

KUŘECÍ ŠPÍZY SE SALÁTEM Z CIZRNY, CUKETY A ŽAMPIONŮ

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 15 min.

GRILOVANÉ KUŘECÍ ŠPÍZY SE SALSA DIPEM A GUACAMOLE

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 10 min.

KUŘECÍ ŠPÍZY S PEČENÝMI BRAMBORAMI S FETOU, PETRŽELKOU A DIPEM Z ČERVENÉ CIBULE

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 30 min.

KUŘECÍ ŠPÍZY SE SALÁTEM Z CIZRNY, CUKETY A ŽAMPIONŮ

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 15 min.

GRILOVANÉ KUŘECÍ ŠPÍZY SE SALSA DIPEM A GUACAMOLE

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 10 min.

KUŘECÍ ŠPÍZY S PEČENÝMI BRAMBORAMI S FETOU, PETRŽELKOU A DIPEM Z ČERVENÉ CIBULE

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 30 min.