Děkujeme za váš výběr:
KUŘECÍ ŠPÍZY
Lahodné kuřecí špízy jsou připravené k úpravě na grilu, pánvi nebo v troubě. Chutné pokrmy s nimi vykouzlíte za pár minut a zcela jistě potěšíte celou rodinu. Experimentujte s celou řadou zajímavých příloh či dipů a uvidíte, že výsledek bude stát vždy za to.
Odkud pocházím
Naše kuřecí je 100% české.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Původ masa
Unikátní kód
Unikátní kód naleznete vpravo vedle QR kódu (umístěný svisle).
U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Tipy a triky


Jako přílohu můžete zvolit např. americké brambory, hranolky, pečenou zeleninu nebo lehký salát.


Pokud připravujete špízy v troubě, jejich ideálního propečení dosáhnete jejich otáčením a potíráním během grilování.


Tip na jednoduchý česnekový dip: smíchejte 5 lžic domácí majonézy, olivový olej, 5 stroužků propasírovaného česneku a posolte.


Jako přílohu můžete zvolit např. americké brambory, hranolky, pečenou zeleninu nebo lehký salát.


Pokud připravujete špízy v troubě, jejich ideálního propečení dosáhnete jejich otáčením a potíráním během grilování.


Tip na jednoduchý česnekový dip: smíchejte 5 lžic domácí majonézy, olivový olej, 5 stroužků propasírovaného česneku a posolte.