Vepřové

Děkujeme za váš výběr:

OBALOVANÝ ŘÍZEK z pečeně 440 g E-FREE, GLUTEN FREE

Obalované řízky z pečeně (e-free, gluten free) jsou připravené k okamžitému použití. Navíc s nimi máte jistotu, že jsou bez lepku a neobsahují žádná škodlivá éčka. Lahodné pokrmy tak s nimi na pánvi vykouzlíte za pár minut a pochutná si celá rodina. S přílohami, omáčkami a dipy můžete experimentovat jak je libo.

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Tip na dip: smíchejte zakysanou smetanu, pažitku, utřený česnek s trochou olivového oleje, osolte a opepřete.

Servírujte se zeleninou, připravavenou v páře. Uchová si tak maximum vitamínů i skvělou chuť.

Na smažení si vybírejte tuky a oleje, které se nepřepalují. Ideání na smažení je např. ghí.

Tip na dip: smíchejte zakysanou smetanu, pažitku, utřený česnek s trochou olivového oleje, osolte a opepřete.

Servírujte se zeleninou, připravavenou v páře. Uchová si tak maximum vitamínů i skvělou chuť.

Na smažení si vybírejte tuky a oleje, které se nepřepalují. Ideání na smažení je např. ghí.

Co dobrého uvařit?

Recepty

VEPŘOVÉ ŘÍZKY S PARMAZÁNOVOU KAŠÍ

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 20 minut

VEPŘOVÝ ŘÍZEK S BRAMBOROVÝM SALÁTEM A SALSOU

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 20 minut

VEPŘOVÉ ŘÍZKY S PARMAZÁNOVOU KAŠÍ

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 20 minut

VEPŘOVÝ ŘÍZEK S BRAMBOROVÝM SALÁTEM A SALSOU

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 20 minut