Obalované řízky z pečeně (e-free, gluten free) jsou připravené k okamžitému použití. Navíc s nimi máte jistotu, že jsou bez lepku a neobsahují žádná škodlivá éčka. Lahodné pokrmy tak s nimi na pánvi vykouzlíte za pár minut a pochutná si celá rodina. S přílohami, omáčkami a dipy můžete experimentovat jak je libo.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Tip na dip: smíchejte zakysanou smetanu, pažitku, utřený česnek s trochou olivového oleje, osolte a opepřete.
Servírujte se zeleninou, připravavenou v páře. Uchová si tak maximum vitamínů i skvělou chuť.
Na smažení si vybírejte tuky a oleje, které se nepřepalují. Ideání na smažení je např. ghí.
Tip na dip: smíchejte zakysanou smetanu, pažitku, utřený česnek s trochou olivového oleje, osolte a opepřete.
Servírujte se zeleninou, připravavenou v páře. Uchová si tak maximum vitamínů i skvělou chuť.
Na smažení si vybírejte tuky a oleje, které se nepřepalují. Ideání na smažení je např. ghí.