Ostatní

Děkujeme za váš výběr:

KUŘECÍ STEAK mletý polotovar

Z mletého kuřecího si můžete připravit rychlé, lahodné, a především jemné domácí burgery nebo karbanátky. Hodí se také na sekanou, pokud hledáte odlehčenější verzi. Kuřecí maso je lehce stravitelné, obsahuje celou řadu potřebných vitamínů bílkovin a aminokyselin.

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Z mletého kuřecího si snadno vyrobíte třeba domácí lasagne.

K dochucení se hodí: cibule, česnek, majoránka, petržel, bazalka, paprika a muškátový oříšek. Pokud chcete zkusit exotičtější chuť, dochuťte zázvorem, badyánem nebo kurkumou či skořicí.

Dochucenou masovou směsí můžete obalit špejli a vytvořit si tak rychlý chutný kebab.

Z mletého kuřecího si snadno vyrobíte třeba domácí lasagne.

K dochucení se hodí: cibule, česnek, majoránka, petržel, bazalka, paprika a muškátový oříšek. Pokud chcete zkusit exotičtější chuť, dochuťte zázvorem, badyánem nebo kurkumou či skořicí.

Dochucenou masovou směsí můžete obalit špejli a vytvořit si tak rychlý chutný kebab.

Co dobrého uvařit?

Recepty

SOUVLAKI Z KUŘECÍHO MASA, ŠUNKY A SÝRA

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 30 minut

KUŘECÍ STEAK Z MLETÉHO MASA S VOLSKÝM OKEM A BATÁTOVÝMI HRANOLKY

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 40 minut

SOUVLAKI Z KUŘECÍHO MASA, ŠUNKY A SÝRA

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 30 minut

KUŘECÍ STEAK Z MLETÉHO MASA S VOLSKÝM OKEM A BATÁTOVÝMI HRANOLKY

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 40 minut