Díky svému výraznému mramorování zůstává vepřová krkovice po tepelné úpravě krásně šťavnatá a aromatická. Plátky s kostí jsou jedním z nejoblíbenějších mas na steaky na grilu. Připravíte si z nich také lahodné minutky nebo řízky a hodí se i na pečení či uzení.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Tip na marinádu: smíchejte sojovou omáčku, rajčatový protlak, med, chilli a citrónovou kůru.
Krkovice skvěle chutná na pivu, rozmarýnu, česneku nebo na kmínu.
Vyzkoušejte plátky jako minutku nebo řízek.
Tip na marinádu: smíchejte sojovou omáčku, rajčatový protlak, med, chilli a citrónovou kůru.
Krkovice skvěle chutná na pivu, rozmarýnu, česneku nebo na kmínu.
Vyzkoušejte plátky jako minutku nebo řízek.