Vepřové

Děkujeme za váš výběr:

KRKOVICE s kostí, plátky

Díky svému výraznému mramorování zůstává vepřová krkovice po tepelné úpravě krásně šťavnatá a aromatická. Plátky s kostí jsou jedním z nejoblíbenějších mas na steaky na grilu. Připravíte si z nich také lahodné minutky nebo řízky a hodí se i na pečení či uzení.

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Tip na marinádu: smíchejte sojovou omáčku, rajčatový protlak, med, chilli a citrónovou kůru.

Krkovice skvěle chutná na pivu, rozmarýnu, česneku nebo na kmínu.

Vyzkoušejte plátky jako minutku nebo řízek.

Tip na marinádu: smíchejte sojovou omáčku, rajčatový protlak, med, chilli a citrónovou kůru.

Krkovice skvěle chutná na pivu, rozmarýnu, česneku nebo na kmínu.

Vyzkoušejte plátky jako minutku nebo řízek.

Co dobrého uvařit?

Recepty

ZAPEČENÁ KRKOVIČKA

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 1 hod.

KRKOVICE NA PIVU

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 90 min.

STEAKY Z KRKOVICE

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 20 min.

KRKOVICE S CIDEREM, HOŘČICÍ A JAVOROVÝM SIRUPEM

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 30 min.

ZAPEČENÁ KRKOVIČKA

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 1 hod.

KRKOVICE NA PIVU

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 90 min.

STEAKY Z KRKOVICE

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 20 min.

KRKOVICE S CIDEREM, HOŘČICÍ A JAVOROVÝM SIRUPEM

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 30 min.