Ověřený původ masa
Správné uchovávání masa
Výběr masa a receptů

Nejchutnější maso je vždy to čerstvé, které pochází ze zdravých a dobře krmených zvířat. Proto pro vás pečlivě vybíráme ty nejlepší dodavatele tak, aby maso splňovalo vysoké standardy a mělo jasný původ. Cestu masa po celou dobu ostře sledujeme. Dohlížíme na jeho kvalitní zpracování, skladování a přepravu, během nichž teplota nikdy nepřesáhne 4 °C. Přesvědčte se na vlastní chuť.

Ověřený
původ

Naše maso odebíráme primárně z českých chovů od lokálních dodavatelů. Kuřecí maso pochází výhradně z České republiky. U hovězího a vepřového v případě akčních nabídek maso může pocházet také od prověřených dodavatelů především z Německa, Holandska, Belgie nebo Španělska, a to z důvodu vysoké poptávky, kterou lokální chovy nedokážou pokrýt.

Kvalitní zpracování

Ostře sledujeme, aby každý kus masa, který zpracováváme, byl přesně takový, jaký má být. Dodržujeme přísné technologické postupy, zakládáme si na vysokém hygienickém standardu a dodáváme maso na prodejnu v co nejkratším čase.

Správná
teplota

Od chvíle zabalení masa, během přepravy i po jeho uložení na prodejně, celou dobu pečlivě sledujeme správnou teplotu. Jen tak vám můžeme nabídnout to nejlepší, opravdu čerstvé maso.

QR KÓD
S INSPIRACÍ
PRO VÁS

Váháte, jak maso správně zpracovat, nebo hledáte zajímavé rady a tipy?

  • Načtěte svým mobilním telefonem QR kód umístěný na etiketě.
  • Na jedno kliknutí získáte informace, jak s masem zacházet, či inspiraci v podobě receptů pro váš skvělý oběd či večeři.

Přesvědčte se na vlastní chuť a vyzkoušejte naše ostře sledované maso.

U nás koupíte maso primárně
z českých chovů

Nejchutnější maso je vždy to čerstvé a musí pocházet ze zdravých a dobře krmených zvířat. Proto si u nás zakládáme nejen na jeho čerstvosti, ale i původu. Cestu masa ostře sledujeme, abychom vám mohli nabídnout jen to nejlepší. Zjistěte více o tom, jak udržet maso co nejdéle čerstvé nebo se nechte inspirovat celou řadou užitečných receptů. 

Odkud naše maso pochází

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.
Hovězí

Hovězí maso patří k nejhodnotnějším druhům masa. Pro kulinářské využití je lepší maso vyzrálé, které je křehčí a rychleji se připravuje. Maso ze starších zvířat má naopak typickou výraznější chuť díky tzv. mramorování masa, což jsou jemné světlé tukové žilky ve svalovině.

Připravte si s námi oblíbené jídlo - od bifteku po guláš.

Vepřové

Vepřové maso je typickou součástí českých jídel. Nejlepší jakostní třídu tvoří panenská svíčková, pečeně a kýta. Výborné jsou ale např. i krkovice, bok a plec.

Vepřové kupujte čerstvé, s viditelným tukem, který je nositelem chuti. S našimi recepty si zvládnete připravit víc než jen řízek. 

Kuřecí

Kuřecí maso je nutričně hodnotné a zároveň lehce stravitelné. Jedná se o celosvětově nejrozšířenější druh masa, který je konzumován. Toto maso je velice oblíbené kvůli své jemné chuti a připravit si jej zvládne opravdu každý snadno a rychle.

Kromě klasického kuřete nabízíme i vynikající Královské kuře.

Ostatní

Vybrali jsme pro vás kvalitní masa určená k rychlé přípravě. Ušetří vám čas, neobsahují zbytečnou chemii a podle našich originálních receptů si je snadno zvládnete připravit doma bez zbytečné námahy, hravě a s chutí. Nechte se inspirovat našimi recepty.

Hovězí

Hovězí maso patří k nejhodnotnějším druhům masa. Pro kulinářské využití je lepší maso vyzrálé, které je křehčí a rychleji se připravuje. Maso ze starších zvířat má naopak typickou výraznější chuť díky tzv. mramorování masa, což jsou jemné světlé tukové žilky ve svalovině.

Připravte si s námi oblíbené jídlo - od bifteku po guláš.

Vepřové

Vepřové maso je typickou součástí českých jídel. Nejlepší jakostní třídu tvoří panenská svíčková, pečeně a kýta. Výborné jsou ale např. i krkovice, bok a plec.

Vepřové kupujte čerstvé, s viditelným tukem, který je nositelem chuti. S našimi recepty si zvládnete připravit víc než jen řízek. 

Kuřecí

Kuřecí maso je nutričně hodnotné a zároveň lehce stravitelné. Jedná se o celosvětově nejrozšířenější druh masa, který je konzumován. Toto maso je velice oblíbené kvůli své jemné chuti a připravit si jej zvládne opravdu každý snadno a rychle.

Kromě klasického kuřete nabízíme i vynikající Královské kuře.

Ostatní

Vybrali jsme pro vás kvalitní masa určená k rychlé přípravě. Ušetří vám čas, neobsahují zbytečnou chemii a podle našich originálních receptů si je snadno zvládnete připravit doma bez zbytečné námahy, hravě a s chutí. Nechte se inspirovat našimi recepty.