BUDOUCNOST NÁM KLADE OTÁZKY

CHCEME, ABY NAŠE KRÁLOVSKÁ
KUŘATA A VEPŘÍCI ŽILI LÉPE

Proto jsme se spojili s farmami, kde se zvířata mají královsky. 
Tam zvířatům dokáží dopřát více péče, prostoru, času a přímo 
na farmě vypěstované krmení.

OBJEVTE SPOLU S NÁMI KRÁLOVSKOU
ŘADU SE 100% ČESKÝM PŮVODEM

Péči, trpělivost a vytrvalou píli místních farmářů jednoduše poznáte na skvělé chuti a pevnosti masa.

Téměř 2x delší chov

minimálně 56 dnů

Nutričně vyvážené

krmivo

Větší prostor

pro více pohybu

z volného výběhu
krmivo vypěstované na farmě
vyzrálé minimálně 7 dní

Stačí naskenovat QR kód a z každého obalu Královského kuřete nebo Královského vepříka jednoduše zjistíte,

Z KTERÉ FARMY POCHÁZÍ.

JAK O MASO PEČOVAT

Maso nakupujte nejlépe 
na konci celého nákupu

Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce

Skladujte ho ve spodní části chladničky 
při teplotě 0-4 ˚C

Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu

Hovězí

Hovězí maso patří k nejhodnotnějším druhům masa. Pro kulinářské využití je lepší maso vyzrálé, které je křehčí a rychleji se připravuje. Maso ze starších zvířat má naopak typickou výraznější chuť díky tzv. mramorování masa, což jsou jemné světlé tukové žilky ve svalovině.

Připravte si s námi oblíbené jídlo - od bifteku po guláš.

Vepřové

Vepřové maso je typickou součástí českých jídel. Nejlepší jakostní třídu tvoří panenská svíčková, pečeně a kýta. Výborné jsou ale např. i krkovice, bok a plec.

Vepřové kupujte čerstvé, s viditelným tukem, který je nositelem chuti. S našimi recepty si zvládnete připravit víc než jen řízek. 

Kuřecí

Kuřecí maso je nutričně hodnotné a zároveň lehce stravitelné. Jedná se o celosvětově nejrozšířenější druh masa, který je konzumován. Toto maso je velice oblíbené kvůli své jemné chuti a připravit si jej zvládne opravdu každý snadno a rychle.

Kromě klasického kuřete nabízíme i vynikající Královské kuře.

Ostatní

Vybrali jsme pro vás kvalitní masa určená k rychlé přípravě. Ušetří vám čas, neobsahují zbytečnou chemii a podle našich originálních receptů si je snadno zvládnete připravit doma bez zbytečné námahy, hravě a s chutí. Nechte se inspirovat našimi recepty.

Hovězí

Hovězí maso patří k nejhodnotnějším druhům masa. Pro kulinářské využití je lepší maso vyzrálé, které je křehčí a rychleji se připravuje. Maso ze starších zvířat má naopak typickou výraznější chuť díky tzv. mramorování masa, což jsou jemné světlé tukové žilky ve svalovině.

Připravte si s námi oblíbené jídlo - od bifteku po guláš.

Vepřové

Vepřové maso je typickou součástí českých jídel. Nejlepší jakostní třídu tvoří panenská svíčková, pečeně a kýta. Výborné jsou ale např. i krkovice, bok a plec.

Vepřové kupujte čerstvé, s viditelným tukem, který je nositelem chuti. S našimi recepty si zvládnete připravit víc než jen řízek. 

Kuřecí

Kuřecí maso je nutričně hodnotné a zároveň lehce stravitelné. Jedná se o celosvětově nejrozšířenější druh masa, který je konzumován. Toto maso je velice oblíbené kvůli své jemné chuti a připravit si jej zvládne opravdu každý snadno a rychle.

Kromě klasického kuřete nabízíme i vynikající Královské kuře.

Ostatní

Vybrali jsme pro vás kvalitní masa určená k rychlé přípravě. Ušetří vám čas, neobsahují zbytečnou chemii a podle našich originálních receptů si je snadno zvládnete připravit doma bez zbytečné námahy, hravě a s chutí. Nechte se inspirovat našimi recepty.