Vepřová játra obsahují celu řadu vitamínů, minerálů a bílkovin. S jejich konzumací byste to neměli přehánět, ale i tak se vyplatí je zařadit do svého jídelníčku. Skvěle chutnají restovaná na cibulce, ale můžete si z nich také připravit celou řadu různých paštik nebo játrové knedlíčky. Hodí se na restování i k dušení.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Před úpravou játra vždy odblaňte a očistěte.
Játra na cibulce v poslední fázi smažení podlijte Worchesterovou omáčkou a nechte ji odpařit. Dodá pokrmu pikantnější chuť.
Do paštiky můžete použít kromě pepře či muškátového oříšku třeba i rozmarýn, víno, oříšky, sušené ovoce, slaninu nebo bazalku.
Před úpravou játra vždy odblaňte a očistěte.
Játra na cibulce v poslední fázi smažení podlijte Worchesterovou omáčkou a nechte ji odpařit. Dodá pokrmu pikantnější chuť.
Do paštiky můžete použít kromě pepře či muškátového oříšku třeba i rozmarýn, víno, oříšky, sušené ovoce, slaninu nebo bazalku.