Děkujeme za váš výběr:
JÁTRA chlazená
Vepřová játra obsahují celu řadu vitamínů, minerálů a bílkovin. S jejich konzumací byste to neměli přehánět, ale i tak se vyplatí je zařadit do svého jídelníčku. Skvěle chutnají restovaná na cibulce, ale můžete si z nich také připravit celou řadu různých paštik nebo játrové knedlíčky. Hodí se na restování i k dušení.
Odkud pocházím
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Původ masa
Unikátní kód
Unikátní kód naleznete vpravo vedle QR kódu (umístěný svisle).
U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Tipy a triky


Před úpravou játra vždy odblaňte a očistěte.


Játra na cibulce v poslední fázi smažení podlijte Worchesterovou omáčkou a nechte ji odpařit. Dodá pokrmu pikantnější chuť.


Do paštiky můžete použít kromě pepře či muškátového oříšku třeba i rozmarýn, víno, oříšky, sušené ovoce, slaninu nebo bazalku.


Před úpravou játra vždy odblaňte a očistěte.


Játra na cibulce v poslední fázi smažení podlijte Worchesterovou omáčkou a nechte ji odpařit. Dodá pokrmu pikantnější chuť.


Do paštiky můžete použít kromě pepře či muškátového oříšku třeba i rozmarýn, víno, oříšky, sušené ovoce, slaninu nebo bazalku.