Kuřecí stehenní řízky jsou velice šťavnaté maso, které se hodí na dušení, pečení, grilování či vaření. Mají nepatrně delší čas úpravy než kuřecí prsa, ale stále jde o rychlou a snadnou přípravu. Kuřecí maso je nutričně hodnotné a lehce stravitelné.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Tip na marinádu: olej, červená paprika, pepř, mletý kmín, cukr, mletý zázvor, česnek.
Vyzkoušejte maso i na roládu nebo špízy.
Na ty nejlepší řízky nechte maso přes noc odležet v jogurtové marinádě.
Tip na marinádu: olej, červená paprika, pepř, mletý kmín, cukr, mletý zázvor, česnek.
Vyzkoušejte maso i na roládu nebo špízy.
Na ty nejlepší řízky nechte maso přes noc odležet v jogurtové marinádě.