Vepřové

Děkujeme za váš výběr:

MEDAILONKY plátky

Vepřové medailonky jsou kvalitní libové kousky vepřového masa určené k rychlé přípravě jako minutka na grilu nebo pánvi. Skvěle chutnají jako marinované nebo přírodní plátky. Vepřové medailonky ocení i začátečníci, kteří nechtějí trávit v kuchyni příliš času, a přesto si chtějí pochutnat.

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Pokud je na povrchu masa světlá blanka, ořízněte ji. V opačném případě se vám budou medailonky kroutit.

Připravte si jednoduchý sos. K výpeku v pánvi přidejte hořčici a červené víno. Pak přilijte 100 ml vývaru a povařte. Vmíchejte máslo a med, posolte a opepřete a je to!

Z bylinek se na medailonky nejvíce hodí: tymián, bazalka, majoránka, šalvěj a rozmarýn.

Pokud je na povrchu masa světlá blanka, ořízněte ji. V opačném případě se vám budou medailonky kroutit.

Připravte si jednoduchý sos. K výpeku v pánvi přidejte hořčici a červené víno. Pak přilijte 100 ml vývaru a povařte. Vmíchejte máslo a med, posolte a opepřete a je to!

Z bylinek se na medailonky nejvíce hodí: tymián, bazalka, majoránka, šalvěj a rozmarýn.

Co dobrého uvařit?

Recepty

VEPŘOVÉ BALÍČKY

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 20 min.

VEPŘOVÉ MEDAILONKY NA HOUBÁCH S KAŠÍ

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 30 min.

VEPŘOVÉ MEDAILONKY S HRUŠKAMI

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 20 min.

ASIJSKÉ MEDAILONKY

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 20 min.

ŠALVĚJOVÉ MEDAILONKY S KRÉMOVOU POLENTOU

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 50 min.

VEPŘOVÉ BALÍČKY

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 20 min.

VEPŘOVÉ MEDAILONKY NA HOUBÁCH S KAŠÍ

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 30 min.

VEPŘOVÉ MEDAILONKY S HRUŠKAMI

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 20 min.

ASIJSKÉ MEDAILONKY

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 20 min.

ŠALVĚJOVÉ MEDAILONKY S KRÉMOVOU POLENTOU

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 50 min.