Vepřové medailonky jsou kvalitní libové kousky vepřového masa určené k rychlé přípravě jako minutka na grilu nebo pánvi. Skvěle chutnají jako marinované nebo přírodní plátky. Vepřové medailonky ocení i začátečníci, kteří nechtějí trávit v kuchyni příliš času, a přesto si chtějí pochutnat.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Pokud je na povrchu masa světlá blanka, ořízněte ji. V opačném případě se vám budou medailonky kroutit.
Připravte si jednoduchý sos. K výpeku v pánvi přidejte hořčici a červené víno. Pak přilijte 100 ml vývaru a povařte. Vmíchejte máslo a med, posolte a opepřete a je to!
Z bylinek se na medailonky nejvíce hodí: tymián, bazalka, majoránka, šalvěj a rozmarýn.
Pokud je na povrchu masa světlá blanka, ořízněte ji. V opačném případě se vám budou medailonky kroutit.
Připravte si jednoduchý sos. K výpeku v pánvi přidejte hořčici a červené víno. Pak přilijte 100 ml vývaru a povařte. Vmíchejte máslo a med, posolte a opepřete a je to!
Z bylinek se na medailonky nejvíce hodí: tymián, bazalka, majoránka, šalvěj a rozmarýn.