Děkujeme za váš výběr:
MEDAILONKY plátky
Vepřové medailonky jsou kvalitní libové kousky vepřového masa určené k rychlé přípravě jako minutka na grilu nebo pánvi. Skvěle chutnají jako marinované nebo přírodní plátky. Vepřové medailonky ocení i začátečníci, kteří nechtějí trávit v kuchyni příliš času, a přesto si chtějí pochutnat.
Odkud pocházím
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Původ masa
Unikátní kód
Unikátní kód naleznete vpravo vedle QR kódu (umístěný svisle).
U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Tipy a triky


Pokud je na povrchu masa světlá blanka, ořízněte ji. V opačném případě se vám budou medailonky kroutit.


Připravte si jednoduchý sos. K výpeku v pánvi přidejte hořčici a červené víno. Pak přilijte 100 ml vývaru a povařte. Vmíchejte máslo a med, posolte a opepřete a je to!


Z bylinek se na medailonky nejvíce hodí: tymián, bazalka, majoránka, šalvěj a rozmarýn.


Pokud je na povrchu masa světlá blanka, ořízněte ji. V opačném případě se vám budou medailonky kroutit.


Připravte si jednoduchý sos. K výpeku v pánvi přidejte hořčici a červené víno. Pak přilijte 100 ml vývaru a povařte. Vmíchejte máslo a med, posolte a opepřete a je to!


Z bylinek se na medailonky nejvíce hodí: tymián, bazalka, majoránka, šalvěj a rozmarýn.