×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pečené papriky s bílou klobáskou

Další recepty a články

Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček

Pečené papriky s bílou klobáskou

Co budete potřebovat

4 červené papriky
2 lžíce olivového oleje
sůl
1 menší cibule
2 stroužky česneku
1 balení klobásy s hovězím a vepřovým masem Albert (270 g)
2 snítky rozmarýnu
150 ml balsamikového octa
80 g mozzarelly
50 g parmazánu
1 lžička třtinového cukru

Jak na to?

1. Papriky rozpulte, vyjměte jádřnice. Položte je na plech vyložený pečicím papírem, zakapejte lžící oleje, osolte a 20 minut pečte v troubě na 210 °C.
2. Mezitím opečte na lžíci oleje nakrájenou cibuli a rozdrcený česnek. Přidejte klobásky vymačkané ze střívka, lístky z 1 snítky rozmarýnu a na mírném ohni opékejte 10 minut.
3. Přimíchejte 2 lžičky balsamikového octa a při vyšší teplotě 2 minuty duste.
4. Papriky naplňte směsí, posypte natrhanou mozzarellou a nastrouhaným parmazánem. Posypte zbývajícím rozmarýnem a pečte 10 minut na 180 °C.
5. Na balsamikovou redukci povařte 15 minut zbývající ocet s cukrem. Redukcí zakapejte papriky a podávejte. 





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečené papriky s bílou klobáskou

Hlavní chod Velmi snadné Chuťovky Něco lehkého Magazín 6/2019 Počet porcí: 4 porce
(0)

Co budete potřebovat

4 červené papriky
2 lžíce olivového oleje
sůl
1 menší cibule
2 stroužky česneku
1 balení klobásy s hovězím a vepřovým masem Albert (270 g)
2 snítky rozmarýnu
150 ml balsamikového octa
80 g mozzarelly
50 g parmazánu
1 lžička třtinového cukru

Jak na to?

1. Papriky rozpulte, vyjměte jádřnice. Položte je na plech vyložený pečicím papírem, zakapejte lžící oleje, osolte a 20 minut pečte v troubě na 210 °C.
2. Mezitím opečte na lžíci oleje nakrájenou cibuli a rozdrcený česnek. Přidejte klobásky vymačkané ze střívka, lístky z 1 snítky rozmarýnu a na mírném ohni opékejte 10 minut.
3. Přimíchejte 2 lžičky balsamikového octa a při vyšší teplotě 2 minuty duste.
4. Papriky naplňte směsí, posypte natrhanou mozzarellou a nastrouhaným parmazánem. Posypte zbývajícím rozmarýnem a pečte 10 minut na 180 °C.
5. Na balsamikovou redukci povařte 15 minut zbývající ocet s cukrem. Redukcí zakapejte papriky a podávejte. 

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček

Inspirujte se podobnými recepty