Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pečené papriky s bílou klobáskou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Pečené papriky s bílou klobáskou

Co budete potřebovat

4 červené papriky
2 lžíce olivového oleje
sůl
1 menší cibule
2 stroužky česneku
1 balení klobásy s hovězím a vepřovým masem Albert (270 g)
2 snítky rozmarýnu
150 ml balsamikového octa
80 g mozzarelly
50 g parmazánu
1 lžička třtinového cukru

Jak na to?

1. Papriky rozpulte, vyjměte jádřnice. Položte je na plech vyložený pečicím papírem, zakapejte lžící oleje, osolte a 20 minut pečte v troubě na 210 °C.
2. Mezitím opečte na lžíci oleje nakrájenou cibuli a rozdrcený česnek. Přidejte klobásky vymačkané ze střívka, lístky z 1 snítky rozmarýnu a na mírném ohni opékejte 10 minut.
3. Přimíchejte 2 lžičky balsamikového octa a při vyšší teplotě 2 minuty duste.
4. Papriky naplňte směsí, posypte natrhanou mozzarellou a nastrouhaným parmazánem. Posypte zbývajícím rozmarýnem a pečte 10 minut na 180 °C.
5. Na balsamikovou redukci povařte 15 minut zbývající ocet s cukrem. Redukcí zakapejte papriky a podávejte. 





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečené papriky s bílou klobáskou

Hlavní chod Velmi snadné Chuťovky Něco lehkého Magazín 6/2019 Počet porcí: 4 porce
(0)

Co budete potřebovat

4 červené papriky
2 lžíce olivového oleje
sůl
1 menší cibule
2 stroužky česneku
1 balení klobásy s hovězím a vepřovým masem Albert (270 g)
2 snítky rozmarýnu
150 ml balsamikového octa
80 g mozzarelly
50 g parmazánu
1 lžička třtinového cukru

Jak na to?

1. Papriky rozpulte, vyjměte jádřnice. Položte je na plech vyložený pečicím papírem, zakapejte lžící oleje, osolte a 20 minut pečte v troubě na 210 °C.
2. Mezitím opečte na lžíci oleje nakrájenou cibuli a rozdrcený česnek. Přidejte klobásky vymačkané ze střívka, lístky z 1 snítky rozmarýnu a na mírném ohni opékejte 10 minut.
3. Přimíchejte 2 lžičky balsamikového octa a při vyšší teplotě 2 minuty duste.
4. Papriky naplňte směsí, posypte natrhanou mozzarellou a nastrouhaným parmazánem. Posypte zbývajícím rozmarýnem a pečte 10 minut na 180 °C.
5. Na balsamikovou redukci povařte 15 minut zbývající ocet s cukrem. Redukcí zakapejte papriky a podávejte. 

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Inspirujte se podobnými recepty