Albert logo
  • Karlovarský knedlík

Karlovarský knedlík

Karlovarský knedlík – elegantní česká klasika. Tento nadýchaný knedlík z rohlíků, vajec, mléka a petrželky je oblíbenou přílohou k omáčkám, pečením i dušeným masům. Jeho příprava je rychlá a výsledek vždy skvostný – jemné, máslové těsto s charakteristickým mozaikovým vzhledem po nakrájení. Ideální volba, když chcete zaujmout hosty nebo si dopřát tradiční českou pohodu.
Karlovarský knedlík
Snadné
31-45 minut
0/5
Česká
Vegetariánské
Příloha

Ingredience

Složení
4 porce
  • Rohlík 7 ks
  • Mléko 175 ml
  • Vaječný žloutek 2 ks
  • Mouka hrubá 100 g
  • Muškátový květ mletý
  • Petrželka čerstvá 2 plž
  • Sůl
  • Vaječný bílek 2 ks
  • Rohlík 7 ks
  • Mléko 175 ml
  • Vaječný žloutek 2 ks
  • Mouka hrubá 100 g
  • Muškátový květ mletý
  • Petrželka čerstvá 2 plž
  • Sůl
  • Vaječný bílek 2 ks
Náhled aplikace Můj Albert
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.