Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptySteak z krkovice low carb
Albert logoAlbert logo
  • Steak z krkovice low carb
Steak z krkovice low carb

Steak z krkovice low carb

Snadné
16-30 minut
4/5
Bezlepkové
Sváteční
Hlavní chod

Ingredience4 porce

4 porce
  • Máslo 150 g
  • Slanina vcelku 40 g
  • Cibule BIO 1 ks
  • Česnek BIO 2 strouž.
  • Kapusta růžičková 600 g
  • Sůl
  • Vepřová krkovice bez kosti BIO 760 g
  • Balzamikový krém 1 plž
  • Olej olivový BIO 2 plž
  • Mandle BIO 1 hrs.
  • Pepř
  • Máslo 150 g
  • Slanina vcelku 40 g
  • Cibule BIO 1 ks
  • Česnek BIO 2 strouž.
  • Kapusta růžičková 600 g
  • Sůl
  • Vepřová krkovice bez kosti BIO 760 g
  • Balzamikový krém 1 plž
  • Olej olivový BIO 2 plž
  • Mandle BIO 1 hrs.
  • Pepř

Příprava

1
Slaninu nakrájejte na kostičky. Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno a oloupaný česnek prolisujte.
2
Na rozehřáté pánvi orestujte slaninu. Přidejte cibuli, česnek a opečte asi 2 minuty.
3
Kapustičky propláchněte a překrojte napůl. Pak je vsypte do hrnce s osolenou vroucí vodou a 3 minuty blanšírujte. Sceďte a přidejte je do pánve ke slanině. Promíchejte a dejte stranou.
4
Na stejné pánvi rozehřejte máslo spolu s balzamikem a opatrně vymíchejte omáčku. Přelijte do ní kapustičky.
5
Krkovici vyndejte z obalu, osolte a opepřete. V pánvi na rozpáleném oleji opečte krkovici z obou stran zhruba 5–6 minut dle tloušťky plátku.
6
Mandle nasekejte nahrubo a v rendlíku nasucho orestujte. Na talíře dejte kapustičky a steak z krkovice nakrájený na třetiny. Nakonec ozdobte mandlemi. na kostičky.
1
Slaninu nakrájejte na kostičky. Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno a oloupaný česnek prolisujte.
2
Na rozehřáté pánvi orestujte slaninu. Přidejte cibuli, česnek a opečte asi 2 minuty.
3
Kapustičky propláchněte a překrojte napůl. Pak je vsypte do hrnce s osolenou vroucí vodou a 3 minuty blanšírujte. Sceďte a přidejte je do pánve ke slanině. Promíchejte a dejte stranou.
4
Na stejné pánvi rozehřejte máslo spolu s balzamikem a opatrně vymíchejte omáčku. Přelijte do ní kapustičky.
5
Krkovici vyndejte z obalu, osolte a opepřete. V pánvi na rozpáleném oleji opečte krkovici z obou stran zhruba 5–6 minut dle tloušťky plátku.
6
Mandle nasekejte nahrubo a v rendlíku nasucho orestujte. Na talíře dejte kapustičky a steak z krkovice nakrájený na třetiny. Nakonec ozdobte mandlemi. na kostičky.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup

Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 7 dní

Od 12.06.2024 do 18.06.2024

Platný ještě 7 dní

Od 05.06.2024 do 18.06.2024

Platný ještě 7 dní

Od 12.06.2024 do 18.06.2024

Platný ještě 7 dní

Od 05.06.2024 do 18.06.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.