
Vepřová panenka s gratinovanými bramborami
Kdo by nemiloval gratinované brambory? Zapečené brambory se smetanou, máslem a parmazánem jsou vydatnou přílohou k oblíbené vepřové panence.

Snadné
46-60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Máslo
- Vepřová panenská svíčková 400 g
- Česnek 4 strouž.
- Hořčice plnotučná 1 plž
- Cibule červená 1 ks
- Olej olivový 2 plž
- Sůl
- Zelený pepř
- Rozmarýn čerstvý 2 snít.
- Brambory 800 g
- Smetana na vaření 250 ml
- Parmazán 100 g
- Máslo
- Vepřová panenská svíčková 400 g
- Česnek 4 strouž.
- Hořčice plnotučná 1 plž
- Cibule červená 1 ks
- Olej olivový 2 plž
- Sůl
- Zelený pepř
- Rozmarýn čerstvý 2 snít.
- Brambory 800 g
- Smetana na vaření 250 ml
- Parmazán 100 g


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.