Vepřová panenka s gratinovanými bramborami
Vepřová panenka s gratinovanými bramborami je ideální volbou pro slavnostní oběd i víkendovou večeři. Kombinace vepřové panenky, jemné smetanové omáčky a křupavé sýrové krusty na bramborách potěší každého milovníka poctivé domácí kuchyně.

Snadné
46-60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Máslo
- Vepřová panenská svíčková 400 g
- Česnek 4 strouž.
- Hořčice plnotučná 1 plž
- Cibule červená 1 ks
- Olej olivový 2 plž
- Sůl
- Zelený pepř
- Rozmarýn čerstvý 2 snít.
- Brambory 800 g
- Smetana na vaření 250 ml
- Parmazán 100 g
- Máslo
- Vepřová panenská svíčková 400 g
- Česnek 4 strouž.
- Hořčice plnotučná 1 plž
- Cibule červená 1 ks
- Olej olivový 2 plž
- Sůl
- Zelený pepř
- Rozmarýn čerstvý 2 snít.
- Brambory 800 g
- Smetana na vaření 250 ml
- Parmazán 100 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
| kus | ks | špetka | špet. | |
| lžíce | plž | svazek | svaz. | |
| lžička | člž | plátek | plát. | |
| hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
| stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
| snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.







