
Francouzské brambory
Vyzkoušejte náš osvědčený recept na tradiční české zapečené francouzské brambory. Tento oblíbený recept je klasikou, která se hodí jak k obědu tak k večeři a děti i tatínkové jej milují!

Snadné
16-30 minut
0/5
Francouzská
Recepty na každý den
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Máslo
- Brambory 1 kg
- Vejce 3 ks
- Cibule 1 ks
- Smetana na vaření 330 ml
- Eidam strouhaný 150 g
- Hořčice plnotučná 1 plž
- Pepř
- Sůl
- Rajčata cherry
- Salám šunkový 150 g
- Olej slunečnicový
- Petrželka čerstvá
- Máslo
- Brambory 1 kg
- Vejce 3 ks
- Cibule 1 ks
- Smetana na vaření 330 ml
- Eidam strouhaný 150 g
- Hořčice plnotučná 1 plž
- Pepř
- Sůl
- Rajčata cherry
- Salám šunkový 150 g
- Olej slunečnicový
- Petrželka čerstvá


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.