1
Játra nakrájejte na nudličky. Jednu cibuli nakrájejte na kolečka, druhou na kostičky.
2
Na oleji v pánvi opékejte cibuli, až zesklovatí. Přidejte kmín a po chvíli játra.
3
Opékejte je asi 5 minut, přidejte snítku tymiánu, zalijte vývarem a zvolna duste asi 15 minut – ne déle, byla by čím dál tím tvrdší.
4
Osolte, opepřete a v horké omáčce rozpusťte máslo. Ozdobte tymiánem a podávejte s rýží.
1
Játra nakrájejte na nudličky. Jednu cibuli nakrájejte na kolečka, druhou na kostičky.
2
Na oleji v pánvi opékejte cibuli, až zesklovatí. Přidejte kmín a po chvíli játra.
3
Opékejte je asi 5 minut, přidejte snítku tymiánu, zalijte vývarem a zvolna duste asi 15 minut – ne déle, byla by čím dál tím tvrdší.
4
Osolte, opepřete a v horké omáčce rozpusťte máslo. Ozdobte tymiánem a podávejte s rýží.