Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT

V ALBERTU MÁME

RYBY OD RYBÁŘŮ,

KTERÝM ZÁLEŽÍ NA BUDOUCNOSTI MOŘÍ.

Objevte Albertův Rybí trh - ryby lovené a chované tak, aby jich v moři neubývalo. 
Všechny mořské ryby, které pod touto značkou najdete, mají certifikáty ASC nebo MSC. 
Co to pro vás znamená?

V ALBERTU MÁME

RYBY OD RYBÁŘŮ,

KTERÝM ZÁLEŽÍ NA BUDOUCNOSTI MOŘÍ.

Objevte Albertův Rybí trh - ryby lovené a chované tak, aby jich v moři neubývalo. 
Všechny mořské ryby, které pod touto značkou najdete, mají certifikáty ASC nebo MSC. 
Co to pro vás znamená?

Certifikát ASC (Aquaculture Stewardship Council) vám zaručuje, že ryba pochází z ekologického a společensky zodpovědného farmového chovu.

Certifikát MSC(Marine Stewardship Council) vám zaručuje, že ryba pochází z udržitelného mořského rybolovu.

Certifikát GGN vám zaručuje, že ryba pochází ze společensky zodpovědného farmového chovu.

Certifikát UCHR (Udržitelný chov ryb). Certifikace, na jejímž vzniku se podílel Albert, ve spolupráci s Mendelovou univerzitou Brno a Rybářským sdružením České republiky.

Certifikát ASC (Aquaculture Stewardship Council) vám zaručuje, že ryba pochází z ekologického a společensky zodpovědného farmového chovu.

Certifikát MSC(Marine Stewardship Council) vám zaručuje, že ryba pochází z udržitelného mořského rybolovu.

Certifikát UCHR (Udržitelný chov ryb). Certifikace, na jejímž vzniku se podílel Albert, ve spolupráci s Mendelovou univerzitou Brno a Rybářským sdružením České republiky.

Certifikát GGN vám zaručuje, že ryba pochází ze společensky zodpovědného farmového chovu.

JAK UDRŽÍTE RYBY CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?

 

Ryby nakupujte nejlépe 
na konci celého nákupu.

Skladujte je ve spodní části chladničky 
při teplotě 0–4 °C.

Domů ryby přepravte 
ideálně v chladicí tašce.

Pokud se nechystáte ryby marinovat nebo zmrazit, 
je vhodné je zpracovat do 2 dnů.

JAK UDRŽÍTE RYBY CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?

 

Ryby nakupujte nejlépe 
na konci celého nákupu.

Skladujte je ve spodní části chladničky 
při teplotě 0–4 °C.

Domů ryby přepravte 
ideálně v chladicí tašce.

Vhodné je zpracovat ryby do 2 dnů. Případně marinovat nebo zmrazit.

Pod značkou najdete ryby od farmářů, kterým záleží na budoucnosti moří.
Loví opatrně, aby bylo dost ryb pro každého.

Pod značkou najdete ryby od farmářů, kterým záleží na budoucnosti moří.
Loví opatrně, aby bylo dost ryb pro každého.