Babiččina ostružinová povidla
Ingredience
1 kg | ostružin |
100 ml | vody |
2 | lžíce rumu |
600 g | cukru krupice |
1 | lžička mleté skořice |
2 | hřebíčky |
Postup přípravy
1. Kilo ostružin dobře propláchněte. Dejte do hrnce, podlijte 100 ml vody, 2 lžícemi rumu a přiveďte k varu.
2. Vařte, dokud ostružiny nezměknou. Pak směs propasírujte přes síto do druhého hrnce.
3. Přidejte 600 g cukru, lžičku mleté skořice a 2 nadrcené hřebíčky. Pomalu vařte, až se odpaří voda a povidla zhoustnou na marmeládovou konzistenci.
4. Ještě horká povidla přelijte opatrně do sterilizovaných sklenic, zavřete je a otočte dnem vzhůru, dokud nevychladnou. Chutnají jako od babičky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY