Albert logo
  • Zapečené vepřové plátky

Zapečené vepřové plátky

Recept na zapečené vepřové plátky spojuje šťavnaté vepřové plátky s bramborami, cibulí, tymiánem a smetanovou omáčkou s dijonskou hořčicí a sýrem. Vše se připravuje v jednom pekáči, takže nejenže ušetříte čas, ale zároveň získáte dokonale propojené chutě. Zapečené vepřové plátky jsou ideální volba pro víkendový oběd.
Zapečené vepřové plátky
Snadné
46-60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Brambory 1 kg
  • Cibule 1 ks
  • Tymián čerstvý 2 snít.
  • Bujón zeleninový 100 ml
  • Vepřová pečeně s kostí 4 ks
  • Olej olivový 2 plž
  • Sůl
  • Pepř
  • Smetana ke šlehání 30%-33% 200 ml
  • Eidam strouhaný 200 g
  • Hořčice dijonská 1 plž
  • Brambory 1 kg
  • Cibule 1 ks
  • Tymián čerstvý 2 snít.
  • Bujón zeleninový 100 ml
  • Vepřová pečeně s kostí 4 ks
  • Olej olivový 2 plž
  • Sůl
  • Pepř
  • Smetana ke šlehání 30%-33% 200 ml
  • Eidam strouhaný 200 g
  • Hořčice dijonská 1 plž
Náhled aplikace Můj Albert
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.