
Pečená husí prsa na tymiánu s calvadosem

Náročné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení 1 porcí
- Tymián čerstvý 1 snít.
- Husí prsa 3 ks
- Cibule 1 ks
- Calvados 5 plž
- Jalovec 1 plž
- Jíška
- Jablečná šťáva 250 ml
- Vývar kuřecí 1 l
- Zelí červené sterilované
- Knedlík houskový
- Sůl
- Pepř
- Mrkev 150 g
- Petržel 150 g
- Celer 150 g
- Tymián čerstvý 1 snít.
- Husí prsa 3 ks
- Cibule 1 ks
- Calvados 5 plž
- Jalovec 1 plž
- Jíška
- Jablečná šťáva 250 ml
- Vývar kuřecí 1 l
- Zelí červené sterilované
- Knedlík houskový
- Sůl
- Pepř
- Mrkev 150 g
- Petržel 150 g
- Celer 150 g


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.