Segedínský guláš
Hledáte recept na poctivý segedínský guláš, který zahřeje a potěší každého milovníka tradiční české kuchyně? Tento jednoduchý a osvědčený recept na segedýnský guláš vás provede krok za krokem přípravou oblíbeného pokrmu z vepřového masa, kysaného zelí a zakysané smetany. Díky sladké paprice, kmínu a bobkovému listu získá segedýnský guláš tu správnou chuť, která se skvěle hodí k houskovému knedlíku nebo čerstvému chlebu.

Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Vepřová plec 1 kg
- Vývar 200 ml
- Zelí kysané 400 g
- Zakysaná smetana 1 ks
- Cibule 1 ks
- Rajský protlak 1 plž
- Mouka hladká 3 plž
- Olej slunečnicový 4 plž
- Cukr krupicový
- Bobkový list 1 ks
- Paprika mletá sladká 3 plž
- Kmín celý 1 člž
- Sůl
- Pepř
- Vepřová plec 1 kg
- Vývar 200 ml
- Zelí kysané 400 g
- Zakysaná smetana 1 ks
- Cibule 1 ks
- Rajský protlak 1 plž
- Mouka hladká 3 plž
- Olej slunečnicový 4 plž
- Cukr krupicový
- Bobkový list 1 ks
- Paprika mletá sladká 3 plž
- Kmín celý 1 člž
- Sůl
- Pepř
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
| kus | ks | špetka | špet. | |
| lžíce | plž | svazek | svaz. | |
| lžička | člž | plátek | plát. | |
| hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
| stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
| snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.







