Hovězí guláš nadivoko s červeným vínem
Co budete potřebovat
Jak na to?
Maso nakrájejte na kostky a osolte. Na rozpuštěném másle nechte nejprve zesklovatět cibuli nakrájenou na kostičky. Pak přihoďte nakrájenou slaninu a opečte. Nakonec přidejte nakrájenou kližku a opečte ze všech stran.
Podlijte červeným vínem a vývarem, přidejte koření, bylinky, citronovou kůru a rajský protlak a nechte pod pokličkou dusit. Když je maso již téměř měkké, odeberte trochu omáčky do misky a nadrobte k ní střídku ze dvou krajíců chleba na zahuštění omáčky. Dobře rozetřete na hladkou kaši a potom vmíchejte zpátky k masu. Guláš dochuťte povidly a vařte do úplného změknutí.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Hovězí guláš nadivoko s červeným vínem
Co budete potřebovat
Jak na to?
Maso nakrájejte na kostky a osolte. Na rozpuštěném másle nechte nejprve zesklovatět cibuli nakrájenou na kostičky. Pak přihoďte nakrájenou slaninu a opečte. Nakonec přidejte nakrájenou kližku a opečte ze všech stran.
Podlijte červeným vínem a vývarem, přidejte koření, bylinky, citronovou kůru a rajský protlak a nechte pod pokličkou dusit. Když je maso již téměř měkké, odeberte trochu omáčky do misky a nadrobte k ní střídku ze dvou krajíců chleba na zahuštění omáčky. Dobře rozetřete na hladkou kaši a potom vmíchejte zpátky k masu. Guláš dochuťte povidly a vařte do úplného změknutí.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio