Albert logo
  • Tradiční španělský ptáček

Tradiční španělský ptáček

Španělský ptáček je stálicí české kuchyně, která v sobě spojuje poctivou chuť hovězího masa, uzeniny, vajíčka a kyselé okurky. I když název španělský ptáček může mást, s Pyrenejským poloostrovem nemá tento pokrm nic společného – zato s českými nedělními obědy ano.
Tradiční španělský ptáček
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Máslo 50 g
  • Hovězí zadní 400 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Anglická slanina plátky 12 plát.
  • Hořčice dijonská 2 plž
  • Vejce 2 ks
  • Kyselé okurky 2 ks
  • Šunka plátky 4 plát.
  • Slanina plátková 2 plát.
  • Hořčice plnotučná 1 člž
  • Sádlo 2,5 plž
  • Vývar hovězí 1 l
  • Bobkový list 3 ks
  • Cibule 1 ks
  • Mouka hladká 30 g
  • Máslo 50 g
  • Hovězí zadní 400 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Anglická slanina plátky 12 plát.
  • Hořčice dijonská 2 plž
  • Vejce 2 ks
  • Kyselé okurky 2 ks
  • Šunka plátky 4 plát.
  • Slanina plátková 2 plát.
  • Hořčice plnotučná 1 člž
  • Sádlo 2,5 plž
  • Vývar hovězí 1 l
  • Bobkový list 3 ks
  • Cibule 1 ks
Náhled aplikace Můj Albert
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.