
Omáčka z lišek a hříbků
Postup přípravy
Šalotku nakrájejte na drobné kostičky a nechte zesklovatět na rozpuštěném másle. Přidejte očištěné a nakrájené houby, posolte a krátce orestujte. Zalijte smetanou, přisypte tymián a nechte pod pokličkou dusit doměkka. Nakonec podle chuti přidejte sůl a bílý pepř.
Pomohl vám recept?
5hodnocení2
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod