Omáčka z lišek a hříbků
Ingredience
1 | šalotka |
2 | lžíce másla |
200 g | hříbků |
100 g | lišek, případně použijte dvě hrsti sušených hub |
100 ml | smetany ke šlehání |
1 | lžička čerstvého tymiánu |
sůl, bílý pepř |
Postup přípravy
Šalotku nakrájejte na drobné kostičky a nechte zesklovatět na rozpuštěném másle. Přidejte očištěné a nakrájené houby, posolte a krátce orestujte. Zalijte smetanou, přisypte tymián a nechte pod pokličkou dusit doměkka. Nakonec podle chuti přidejte sůl a bílý pepř.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY