×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Omáčka z lišek a hříbků

Co budete potřebovat

1 šalotka
2 lžíce másla
200 g hříbků
100 g lišek, případně použijte dvě hrsti sušených hub
100 ml smetany ke šlehání
1 lžička čerstvého tymiánu
sůl, bílý pepř

Jak na to?

Šalotku nakrájejte na drobné kostičky a nechte zesklovatět na rozpuštěném másle. Přidejte očištěné a nakrájené houby, posolte a krátce orestujte. Zalijte smetanou, přisypte tymián a nechte pod pokličkou dusit doměkka. Nakonec podle chuti přidejte sůl a bílý pepř.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Omáčka z lišek a hříbků

Příloha Velmi snadné Dipy, zálivky a marinády Bezlepkové Vegetariánské Magazín 9/2017 Počet porcí: 4 porce
(0)

Co budete potřebovat

1 šalotka
2 lžíce másla
200 g hříbků
100 g lišek, případně použijte dvě hrsti sušených hub
100 ml smetany ke šlehání
1 lžička čerstvého tymiánu
sůl, bílý pepř

Jak na to?

Šalotku nakrájejte na drobné kostičky a nechte zesklovatět na rozpuštěném másle. Přidejte očištěné a nakrájené houby, posolte a krátce orestujte. Zalijte smetanou, přisypte tymián a nechte pod pokličkou dusit doměkka. Nakonec podle chuti přidejte sůl a bílý pepř.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!
ZDRAVÉ GRILOVÁNÍ