Bramborová polévka s houbami
Objevte kouzlo tradiční české kuchyně s naším receptem na bramborovou polévku s houbami. Tato lahodná bramboračka je ideální volbou pro chladné dny, kdy vás zahřeje a potěší svou bohatou chutí. Připravte si ji snadno a rychle podle našeho osvědčeného receptu a užijte si harmonii chutí brambor, hub a koření.

Snadné
31-45 minut
0/5
Česká
Polévka
Ingredience
Složení 8 porcí
- Máslo 3 plž
- Houby sušené 1 hrs.
- Cibule 1 ks
- Olej slunečnicový
- Sůl
- Brambory 4 ks
- Mouka hladká 2 plž
- Pepř
- Mrkev 2 ks
- Petržel 2 ks
- Celer 1 ks
- Majoránka sušená 1 plž
- Petrželka čerstvá 1 hrs.
- Česnek 3 strouž.
- Máslo 3 plž
- Houby sušené 1 hrs.
- Cibule 1 ks
- Olej slunečnicový
- Sůl
- Brambory 4 ks
- Mouka hladká 2 plž
- Pepř
- Mrkev 2 ks
- Petržel 2 ks
- Celer 1 ks
- Majoránka sušená 1 plž
- Petrželka čerstvá 1 hrs.
- Česnek 3 strouž.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.