Albert logo
  • Hovězí na houbách

Hovězí na houbách

Hovězí na houbách je klasika, která nikdy nezklame. Spojení šťavnatého hovězího masa s voňavými lesními houbami vytváří bohatou a hlubokou chuť, která se skvěle hodí k bramborám, rýži nebo domácím knedlíkům. Tento recept je ideální pro víkendové vaření i slavnostní oběd – jednoduchý na přípravu, ale s výsledkem, který potěší každého milovníka tradiční kuchyně.
Hovězí na houbách
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod

Ingredience

Složení
6 porcí
  • Hovězí zadní 750 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Olej slunečnicový
  • Cibule 1 ks
  • Česnek 2 strouž.
  • Vývar hovězí 400 ml
  • Houby sušené 2,5 hrs.
  • Kmín celý 1 člž
  • Mouka hladká 2 plž
  • Zakysaná smetana 1 plž
  • Máslo 2 plž
  • Hovězí zadní 750 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Olej slunečnicový
  • Cibule 1 ks
  • Česnek 2 strouž.
  • Vývar hovězí 400 ml
  • Houby sušené 2,5 hrs.
  • Kmín celý 1 člž
  • Mouka hladká 2 plž
  • Zakysaná smetana 1 plž
  • Máslo 2 plž
Náhled aplikace Můj Albert
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.