Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Fazolový gulášek se selskou klobásou

Další recepty a články

Kuřecí maso na paprice
Kuřecí maso na...
Kuřecí maso na paprice
Kuřecí maso na paprice

Fazolový gulášek se selskou klobásou

Co budete potřebovat

1 cibule
1 mrkev
2 stonky řapíkatého celeru
1 lžíce slunečnicového oleje
sůl, pepř
1 lžička chilli vloček
½ lžičky mleté uzené papriky
1 hrst čerstvého tymiánu
3 stroužky česneku
2 lžíce rajčatového protlaku
300 g brambor
400 g sterilovaných bílých fazolí velkých
200 g sterilovaných červených fazolí
300 g drcených rajčat
500 ml vody
2 selské klobásy Česká chuť
3 hrsti kapusty
3 snítky čerstvého tymiánu

Jak na to?

1. Cibuli očistěte a nakrájejte najemno. Mrkev a celer očistěte, omyjte a nakrájejte na kousky. V hrnci na rozehřátém oleji orestujte cibuli, přidejte mrkev, celer a vše opečte 3 minuty. Osolte, opepřete a přisypte chilli vločky, mletou uzenou papriku, tymián a očištěný, drcený česnek. Vše promíchejte a restujte.

2. Do hrnce přidejte rajčatový protlak a očištěné, na kostky nakrájené brambory. Fazole propláchněte pod vodou a nechte okapat. Vše vsypte do hrnce a znovu osolte a opepřete. Nakonec přidejte drcená rajčata, vodu a vše dobře promíchejte. Guláš přiveďte k varu a pomalu vařte 20 minut.

3. Klobásu nakrájejte na hrubší plátky a orestujte na pánvi.

4. Kapustu omyjte, zbavte listy stonku a nakrájejte na větší proužky. Spolu s orestovanou klobásou ji vložte do guláše a hrnec sundejte z plamene.

5. Podávat můžete s čerstvě rozpečeným chlebem a ozdobené tymiánem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Fazolový gulášek se selskou klobásou

Hlavní chod Snadné Česká Z jednoho hrnce Bezlepkové Bez laktózy Magazín 10/2021 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (2)

Co budete potřebovat

1 cibule
1 mrkev
2 stonky řapíkatého celeru
1 lžíce slunečnicového oleje
sůl, pepř
1 lžička chilli vloček
½ lžičky mleté uzené papriky
1 hrst čerstvého tymiánu
3 stroužky česneku
2 lžíce rajčatového protlaku
300 g brambor
400 g sterilovaných bílých fazolí velkých
200 g sterilovaných červených fazolí
300 g drcených rajčat
500 ml vody
2 selské klobásy Česká chuť
3 hrsti kapusty
3 snítky čerstvého tymiánu

Jak na to?

1. Cibuli očistěte a nakrájejte najemno. Mrkev a celer očistěte, omyjte a nakrájejte na kousky. V hrnci na rozehřátém oleji orestujte cibuli, přidejte mrkev, celer a vše opečte 3 minuty. Osolte, opepřete a přisypte chilli vločky, mletou uzenou papriku, tymián a očištěný, drcený česnek. Vše promíchejte a restujte.

2. Do hrnce přidejte rajčatový protlak a očištěné, na kostky nakrájené brambory. Fazole propláchněte pod vodou a nechte okapat. Vše vsypte do hrnce a znovu osolte a opepřete. Nakonec přidejte drcená rajčata, vodu a vše dobře promíchejte. Guláš přiveďte k varu a pomalu vařte 20 minut.

3. Klobásu nakrájejte na hrubší plátky a orestujte na pánvi.

4. Kapustu omyjte, zbavte listy stonku a nakrájejte na větší proužky. Spolu s orestovanou klobásou ji vložte do guláše a hrnec sundejte z plamene.

5. Podávat můžete s čerstvě rozpečeným chlebem a ozdobené tymiánem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuřecí maso na paprice
Kuřecí maso na paprice
Kuřecí maso na paprice
Kuřecí maso na paprice

Inspirujte se podobnými recepty