×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Zabíjačkový guláš

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s...
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy...
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš

Zabíjačkový guláš

Co budete potřebovat

5 větších cibulí + kolečka k podávání
4 lžíce vepřového sádla
1 lžíce hladké mouky
1 kg vepřového plecka nebo krkovičky, na kostky
750 g směsi vepřových ledvin, jater a srdce
2 lžičky mleté sladké papriky
vývar z vepřových kostí
sůl
pepř
2 stroužky česneku
půl lžičky kmínu
1 lžíce majoránky
čerstvý chléb k podávání

Jak na to?

1. Jemně pokrájené cibule opečte na sádle dozlatova. Přidejte mouku a po chvíli i vepřové maso, očištěné vnitřnosti a chvíli opékejte, aby se maso zatáhlo. Zaprašte mletou paprikou a za občasného míchání a mírného podlévání vývarem duste do poloměkka.

2. Pak zalijte vývarem, aby maso bylo potopené, osolte, opepřete, přidejte utřený česnek, kmín a majoránku. Vařte hodinu do změknutí a zhoustnutí. Podávejte s kolečky cibule a chlebem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Zabíjačkový guláš

Hlavní chod Snadné Česká Vaření Játra
Průměrné hodnocení 4 (7)

Co budete potřebovat

5 větších cibulí + kolečka k podávání
4 lžíce vepřového sádla
1 lžíce hladké mouky
1 kg vepřového plecka nebo krkovičky, na kostky
750 g směsi vepřových ledvin, jater a srdce
2 lžičky mleté sladké papriky
vývar z vepřových kostí
sůl
pepř
2 stroužky česneku
půl lžičky kmínu
1 lžíce majoránky
čerstvý chléb k podávání

Jak na to?

1. Jemně pokrájené cibule opečte na sádle dozlatova. Přidejte mouku a po chvíli i vepřové maso, očištěné vnitřnosti a chvíli opékejte, aby se maso zatáhlo. Zaprašte mletou paprikou a za občasného míchání a mírného podlévání vývarem duste do poloměkka.

2. Pak zalijte vývarem, aby maso bylo potopené, osolte, opepřete, přidejte utřený česnek, kmín a majoránku. Vařte hodinu do změknutí a zhoustnutí. Podávejte s kolečky cibule a chlebem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat