Albert logo
  • Podkrkonošský hubník

Podkrkonošský hubník

Podkrkonošský hubník je tradiční český pokrm, který voní lesem a domovem. Spojení sušených hub, housky, vajec a krupice vytváří lahodnou směs, která se peče dozlatova. Tento recept na Podkrkonošský hubník je ideální pro podzimní dny, kdy houby hrají hlavní roli a jednoduchost se snoubí s poctivou chutí.
Podkrkonošský hubník
Velmi snadné
46-60 minut
0/5
Česká
Vegetariánské
Hlavní chod

Ingredience

Složení
8 porcí
  • Houby sušené 60 g
  • Houska 6 ks
  • Vejce 2 ks
  • Krupice 60 g
  • Pepř
  • Sůl
  • Mléko 1/4 l
  • Sádlo 3 plž
  • Cibule 1 ks
  • Houby sušené 60 g
  • Houska 6 ks
  • Vejce 2 ks
  • Krupice 60 g
  • Pepř
  • Sůl
  • Mléko 1/4 l
  • Sádlo 3 plž
  • Cibule 1 ks
Náhled aplikace Můj Albert
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.