Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Podkrkonošský hubník

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový salát s okurkou a...
Bramborový salát...
Bramborový salát s okurkou a...
Bramborový salát s okurkou a...
Vánočka s datlemi
Vánočka s datlemi
Vánočka s datlemi
Vánočka s datlemi
Vepřový řízek s celerovým...
Vepřový řízek s...
Vepřový řízek s celerovým...
Vepřový řízek s celerovým...
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se...
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou

Podkrkonošský hubník

Co budete potřebovat

60 g sušených hub
6 housek
1/4 l mléka
2 vejce
60 g hrubé krupice
sůl a pepř
1 cibule
3 lžíce sádla nebo oleje

Jak na to?

Uvařte houby, sceďte je a po vychladnutí pokrájejte na menší kousky.
Předehřejte troubu na 200 °C.
Housky rozkrájejte na kostičky. V mléce rozšlehejte vejce, nalijte na pokrájené housky a nechte rozmočit. Poté směs rozmíchejte na kaši, přidejte hrubou krupici, houby, sůl, pepř a osmahnutou cibulku. Důkladně promíchejte, pro dosažení tekuté konzistence přilijte trošku mléka.
Pekáč o rozměrech zhruba 40×20 cm vymažte sádlem nebo olejem a nechte ho v troubě rozpálit. Poté do něj vlijte těsto a pečte 30 minut nebo dozlatova.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Podkrkonošský hubník

Hlavní chod Velmi snadné Česká Chuťovky Vánoce Magazín 11/2017 (Vánoční speciál) Počet porcí: 8
(0)

Co budete potřebovat

60 g sušených hub
6 housek
1/4 l mléka
2 vejce
60 g hrubé krupice
sůl a pepř
1 cibule
3 lžíce sádla nebo oleje

Jak na to?

Uvařte houby, sceďte je a po vychladnutí pokrájejte na menší kousky.
Předehřejte troubu na 200 °C.
Housky rozkrájejte na kostičky. V mléce rozšlehejte vejce, nalijte na pokrájené housky a nechte rozmočit. Poté směs rozmíchejte na kaši, přidejte hrubou krupici, houby, sůl, pepř a osmahnutou cibulku. Důkladně promíchejte, pro dosažení tekuté konzistence přilijte trošku mléka.
Pekáč o rozměrech zhruba 40×20 cm vymažte sádlem nebo olejem a nechte ho v troubě rozpálit. Poté do něj vlijte těsto a pečte 30 minut nebo dozlatova.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový salát s okurkou a...
Bramborový salát...
Bramborový salát s okurkou a...
Bramborový salát s okurkou a...
Vánočka s datlemi
Vánočka s datlemi
Vánočka s datlemi
Vánočka s datlemi
Vepřový řízek s celerovým...
Vepřový řízek s...
Vepřový řízek s celerovým...
Vepřový řízek s celerovým...
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se...
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou

Inspirujte se podobnými recepty