Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Pivní guláš

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s...
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy...
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš

Pivní guláš

Co budete potřebovat

1 lžíce sádla
2 velké cibule, nakrájené nadrobno
700 g hovězího masa (nejlépe kližky), nakrájeného na kostky
1 lžíce mleté papriky (sladké nebo pálivé)
sůl a čerstvě mletý pepř
2–3 stroužky česneku, drcené
150 g rajčatového protlaku
500 ml hovězího vývaru nebo vody
½ lžičky drceného kmínu
400–500 ml světlého piva
2 krajíce chleba
1 lžíce majoránky
čerstvě nastrouhaný křen,
chleba
nebo knedlíky k podávání

Jak na to?

V hrnci rozpalte sádlo a na mírném plameni na něm opečte dozlatova cibuli. Přidejte maso a opečte ho ze všech stran. Zaprašte ho paprikou, chvilku osmahněte, přidejte sůl, česnek, protlak, promíchejte a zalijte vývarem. Přisypte kmín a duste asi hodinu doměkka – podlévejte pivem. Střídku chleba nadrobte do guláše – zahustí se. Na závěr přidejte majoránku.
Guláš na talíři ozdobte křenem. Podávejte s chlebem nebo s knedlíky.
Pivo je ke guláši nezbytné.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pivní guláš

Hlavní chod Snadné Česká Dušení Majoránka , Rajče Magazín 11/2014
Průměrné hodnocení 4 (65)

Co budete potřebovat

1 lžíce sádla
2 velké cibule, nakrájené nadrobno
700 g hovězího masa (nejlépe kližky), nakrájeného na kostky
1 lžíce mleté papriky (sladké nebo pálivé)
sůl a čerstvě mletý pepř
2–3 stroužky česneku, drcené
150 g rajčatového protlaku
500 ml hovězího vývaru nebo vody
½ lžičky drceného kmínu
400–500 ml světlého piva
2 krajíce chleba
1 lžíce majoránky
čerstvě nastrouhaný křen,
chleba
nebo knedlíky k podávání

Jak na to?

V hrnci rozpalte sádlo a na mírném plameni na něm opečte dozlatova cibuli. Přidejte maso a opečte ho ze všech stran. Zaprašte ho paprikou, chvilku osmahněte, přidejte sůl, česnek, protlak, promíchejte a zalijte vývarem. Přisypte kmín a duste asi hodinu doměkka – podlévejte pivem. Střídku chleba nadrobte do guláše – zahustí se. Na závěr přidejte majoránku.
Guláš na talíři ozdobte křenem. Podávejte s chlebem nebo s knedlíky.
Pivo je ke guláši nezbytné.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš

Inspirujte se podobnými recepty