Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kuba

Inspirujte se podobnými recepty

Mandarinkový punč
Mandarinkový punč
Mandarinkový punč
Mandarinkový punč
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak
Pravý vídeňský řízek -...
Pravý vídeňský řízek...
Pravý vídeňský řízek -...
Pravý vídeňský řízek -...
Slovenská štědrovečerní...
Slovenská štědroveče...
Slovenská štědrovečerní...
Slovenská štědrovečerní...

Kuba

Co budete potřebovat

3 hrsti sušených hub, namočených v mléce
300 g krup
3 lžíce sádla + trochu na vymazání pekáčku
sůl a čerstvě mletý pepř
2 velké cibule, nakrájené najemno
3–5 stroužků česneku, prolisovaných
3 lžíce majoránky
1 lžička mletého kmínu

Jak na to?

Houby namočené v mléku pět minut povařte a slijte; kroupy propláchněte vodou. Část sádla rozpalte v hrnci a kroupy na něm krátce osmahněte. Podle návodu na obalu přilijte vodu, osolte a kroupy uvařte doměkka.
Cibuli osmahněte v pánvi na zbytku sádla, přidejte houby, kmín a asi 5 minut duste. Směs zamíchejte k uvařeným kroupám, přidejte česnek, majoránku a pepř, dosolte a zapékejte ve vymazaném pekáčku asi 20 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuba

Hlavní chod Snadné Vánoce Staročeské štědrovečerní menu , Majoránka Magazín 12/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (7)

Co budete potřebovat

3 hrsti sušených hub, namočených v mléce
300 g krup
3 lžíce sádla + trochu na vymazání pekáčku
sůl a čerstvě mletý pepř
2 velké cibule, nakrájené najemno
3–5 stroužků česneku, prolisovaných
3 lžíce majoránky
1 lžička mletého kmínu

Jak na to?

Houby namočené v mléku pět minut povařte a slijte; kroupy propláchněte vodou. Část sádla rozpalte v hrnci a kroupy na něm krátce osmahněte. Podle návodu na obalu přilijte vodu, osolte a kroupy uvařte doměkka.
Cibuli osmahněte v pánvi na zbytku sádla, přidejte houby, kmín a asi 5 minut duste. Směs zamíchejte k uvařeným kroupám, přidejte česnek, majoránku a pepř, dosolte a zapékejte ve vymazaném pekáčku asi 20 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Mandarinkový punč
Mandarinkový punč
Mandarinkový punč
Mandarinkový punč
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak
Pravý vídeňský řízek -...
Pravý vídeňský řízek...
Pravý vídeňský řízek -...
Pravý vídeňský řízek -...
Slovenská štědrovečerní...
Slovenská štědroveče...
Slovenská štědrovečerní...
Slovenská štědrovečerní...

Inspirujte se podobnými recepty