Vepřová pečeně s nádivkou
Nadívaná vepřová pečeně se skvěle hodí na sváteční hostinu. Pokud chcete své hosty něčím překvapit, pak můžete právě pečení.

Náročné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Sváteční
Hlavní chod
Ingredience
Složení 6 porcí
- Rozmarýn čerstvý 1 hrs.
 - Vepřová pečeně bez kosti 1 kg
 - Sůl
 - Pepř
 - Toastový chléb světlý 300 g
 - Cibule červená 2 ks
 - Olej olivový 5 plž
 - Tymián čerstvý 1 hrs.
 - Balzamikový ocet 4 plž
 - Mandle nasekané 1 hrs.
 - Česnek 4 strouž.
 
- Rozmarýn čerstvý 1 hrs.
 - Vepřová pečeně bez kosti 1 kg
 - Sůl
 - Pepř
 - Toastový chléb světlý 300 g
 - Cibule červená 2 ks
 - Olej olivový 5 plž
 - Tymián čerstvý 1 hrs.
 - Balzamikový ocet 4 plž
 - Mandle nasekané 1 hrs.
 - Česnek 4 strouž.
 
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
| kus | ks | špetka | špet. | |
| lžíce | plž | svazek | svaz. | |
| lžička | člž | plátek | plát. | |
| hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
| stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
| snítka | snít. | kopeček | kop. | 
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.







