
Kotlíkový guláš
Vaření kotlíkového guláše má svoje pravidla. Během celého procesu je totiž nutné kontrolovat intenzitu ohně a pravidelně míchat i podlévat.

Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Táborák
Hlavní chod
Ingredience
Složení 8 porcí
- Cibule 1 kg
- Česnek 8 strouž.
- Vepřová krkovice 500 g
- Vepřová plec 500 g
- Sádlo 100 g
- Sůl 1 plž
- Paprika mletá sladká 4 plž
- Pepř 1/2 plž
- Kmín celý 1 plž
- Brambory 500 g
- Mrkev 4 ks
- Paprika mini 4 ks
- Chléb
- Cibule 1 kg
- Česnek 8 strouž.
- Vepřová krkovice 500 g
- Vepřová plec 500 g
- Sádlo 100 g
- Sůl 1 plž
- Paprika mletá sladká 4 plž
- Pepř 1/2 plž
- Kmín celý 1 plž
- Brambory 500 g
- Mrkev 4 ks
- Paprika mini 4 ks
- Chléb


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.