Hovězí na houbách
Co budete potřebovat
Jak na to?
Maso nakrájejte na plátky asi centimetr silné, osolte je a opepřete z obou stran a na koncích mírně nařízněte, aby se maso nezkroutilo. Olej rozpalte v širším hrnci, nechte na něm zesklovatět cibuli, přidejte česnek a pak na něm zprudka opečte plátky masa. Přidejte houby, podlijte 150 ml vývaru a za občasného podlévání duste doměkka, minimálně jednu hodinu. Na závěr přidejte zbylý vývar, povařte, podle chuti zahustěte tmavší jíškou připravenou ze dvou lžic másla a dvou lžic mouky a vmíchejte jednu lžíci zakysané smetany.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Hovězí na houbách
Co budete potřebovat
Jak na to?
Maso nakrájejte na plátky asi centimetr silné, osolte je a opepřete z obou stran a na koncích mírně nařízněte, aby se maso nezkroutilo. Olej rozpalte v širším hrnci, nechte na něm zesklovatět cibuli, přidejte česnek a pak na něm zprudka opečte plátky masa. Přidejte houby, podlijte 150 ml vývaru a za občasného podlévání duste doměkka, minimálně jednu hodinu. Na závěr přidejte zbylý vývar, povařte, podle chuti zahustěte tmavší jíškou připravenou ze dvou lžic másla a dvou lžic mouky a vmíchejte jednu lžíci zakysané smetany.
Mohlo by Vám také chutnat
- Doba přípravy
- 15 minut
- 30 minut
- 45 minut
- 60 minut
- nad 60 minut
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Příležitost
- Narozeniny
- Párty
- Piknik
- Silvestr
- Valentýn
- Vánoce
- Velikonoce
- Něco lehkého
- Grilování
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské