Gigli s houbami a parmazánem
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus. Sceďte je a udržujte teplé.
2. Rozpalte velkou pánev s nepřilnavým dnem, vlijte olej, přidejte máslo, najemno nasekané šalotky a 2–3 minuty opékejte. Přidejte pokrájené houby a tymián a opékejte dalších 5–8 minut. Nakonec do pánve vlijte smetanu a vývar a vařte asi 5 minut, nebo dokud obsah pánve nezhoustne a houby nejsou měkké. Poté do pánve přidejte uvařené těstoviny, promíchejte a podávejte ozdobené parmazánem.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Gigli s houbami a parmazánem
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus. Sceďte je a udržujte teplé.
2. Rozpalte velkou pánev s nepřilnavým dnem, vlijte olej, přidejte máslo, najemno nasekané šalotky a 2–3 minuty opékejte. Přidejte pokrájené houby a tymián a opékejte dalších 5–8 minut. Nakonec do pánve vlijte smetanu a vývar a vařte asi 5 minut, nebo dokud obsah pánve nezhoustne a houby nejsou měkké. Poté do pánve přidejte uvařené těstoviny, promíchejte a podávejte ozdobené parmazánem.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio