
Gigli s houbami a parmazánem
Postup přípravy
1. Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus. Sceďte je a udržujte teplé.
2. Rozpalte velkou pánev s nepřilnavým dnem, vlijte olej, přidejte máslo, najemno nasekané šalotky a 2–3 minuty opékejte. Přidejte pokrájené houby a tymián a opékejte dalších 5–8 minut. Nakonec do pánve vlijte smetanu a vývar a vařte asi 5 minut, nebo dokud obsah pánve nezhoustne a houby nejsou měkké. Poté do pánve přidejte uvařené těstoviny, promíchejte a podávejte ozdobené parmazánem.
Pomohl vám recept?
3hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod