Zapečené brambory
Ingredience
750 | g–1 kg brambor |
máslo | |
150 g | šunkového salámu BASIC |
1 | cibule |
3 | vejce BASIC (2 vařená natvrdo) |
1 | kelímek smetany na vaření BASIC |
150 g | eidamu 45% |
1 | lžíce plnotučné hořčice |
1 | lžíce dijonské hořčice |
sůl | |
pepř BASIC | |
kyselé okurky BASIC |
Postup přípravy
Brambory uvařené ve slupce oloupejte a nakrájejte na plátky. Dejte do máslem vymazaného pekáčku – prokládejte je nakrájeným salámem, cibulí, a 2 vejci uvařenými natvrdo, nakrájenými na kostičky. V misce rozkvedlejte zbylé vejce, smetanu, nastrouhaný sýr a obě hořčice. Osolte a opepřete podle chuti a směsí zalijte brambory. Pečte při vyšší teplotě (asi 200 stupňů) dozlatova. Podávejte s kyselými okurkami.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY