×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Zapečené brambory

Další recepty a články

Gratinované brambory
Gratinované brambory
Gratinované brambory
Gratinované brambory
Domácí bramborová pizza s...
Domácí bramborová...
Domácí bramborová pizza s...
Domácí bramborová pizza s...
Rychlé škubánky s mákem
Rychlé škubánky s...
Rychlé škubánky s mákem
Rychlé škubánky s mákem
Domácí bramborové krokety
Domácí bramborové...
Domácí bramborové krokety
Domácí bramborové krokety

Zapečené brambory

Co budete potřebovat

750 g–1 kg brambor
máslo
150 g šunkového salámu BASIC
1 cibule
3 vejce BASIC (2 vařená natvrdo)
1 kelímek smetany na vaření BASIC
150 g eidamu 45%
1 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce dijonské hořčice
sůl
pepř BASIC
kyselé okurky BASIC

Jak na to?

Brambory uvařené ve slupce oloupejte a nakrájejte na plátky. Dejte do máslem vymazaného pekáčku – prokládejte je nakrájeným salámem, cibulí, a 2 vejci uvařenými natvrdo, nakrájenými na kostičky. V misce rozkvedlejte zbylé vejce, smetanu, nastrouhaný sýr a obě hořčice. Osolte a opepřete podle chuti a směsí zalijte brambory. Pečte při vyšší teplotě (asi 200 stupňů) dozlatova. Podávejte s kyselými okurkami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Zapečené brambory

Hlavní chod Snadné Francouzská Brambory Magazín 2/2014
Průměrné hodnocení 4 (38)

Co budete potřebovat

750 g–1 kg brambor
máslo
150 g šunkového salámu BASIC
1 cibule
3 vejce BASIC (2 vařená natvrdo)
1 kelímek smetany na vaření BASIC
150 g eidamu 45%
1 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce dijonské hořčice
sůl
pepř BASIC
kyselé okurky BASIC

Jak na to?

Brambory uvařené ve slupce oloupejte a nakrájejte na plátky. Dejte do máslem vymazaného pekáčku – prokládejte je nakrájeným salámem, cibulí, a 2 vejci uvařenými natvrdo, nakrájenými na kostičky. V misce rozkvedlejte zbylé vejce, smetanu, nastrouhaný sýr a obě hořčice. Osolte a opepřete podle chuti a směsí zalijte brambory. Pečte při vyšší teplotě (asi 200 stupňů) dozlatova. Podávejte s kyselými okurkami.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Gratinované brambory
Gratinované brambory
Gratinované brambory
Gratinované brambory
Domácí bramborová pizza s...
Domácí bramborová pizza s...
Domácí bramborová pizza s...
Domácí bramborová pizza s...
Rychlé škubánky s mákem
Rychlé škubánky s mákem
Rychlé škubánky s mákem
Rychlé škubánky s mákem
Domácí bramborové krokety
Domácí bramborové krokety
Domácí bramborové krokety
Domácí bramborové krokety

Inspirujte se podobnými recepty