Domácí vepřové výpečky
Ingredience
1 kg | vykostěného plecka nebo masitějšího bůčku |
2 | cibule, nahrubo nakrájené |
kmín | |
mletá sladká paprika | |
sůl | |
10 | stroužků česneku |
Postup přípravy
1) Omyté maso nakrájejte na kostky. Rozložte je na pekáč, posypte cibulí, kmínem, paprikou a potřete česnekem.
2) Podlijte horkou vodou, dejte do trouby a při 180 °C pečte 2 až 3 hodiny.
3) Během pečení maso obracejte a dobře hlídejte, aby se vždy vypeklo co nejvíc tuku z masa – a podlévejte ho minimem vody.
4) Dozlatova upečené maso vyndejte z pekáčku, vypečený omastek slijte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY