
Hovězí s mrkví
Dušená jídla z jednoho hrnce v zimě prostě milujeme a jsou nedílnou součástí české domácí kuchyně. Klasickou kombinaci hovězího masa s mrkví a hráškem jsme tentokrát připravili s cizrnou.

Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Bez laktózy
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Hovězí krk 1 kg
- Cibule 2 ks
- Mrkev 4 ks
- Bobkový list 1 ks
- Česnek 2 strouž.
- Mouka hladká 2 plž
- Olej slunečnicový 4 plž
- Vývar hovězí 1 l
- Rajský protlak 120 g
- Kečup 2 plž
- Worcesterová omáčka 1 plž
- Hrášek sterilovaný 150 g
- Pepř
- Cizrna sterilovaná 150 g
- Sůl
- Hovězí krk 1 kg
- Cibule 2 ks
- Mrkev 4 ks
- Bobkový list 1 ks
- Česnek 2 strouž.
- Mouka hladká 2 plž
- Olej slunečnicový 4 plž
- Vývar hovězí 1 l
- Rajský protlak 120 g
- Kečup 2 plž
- Worcesterová omáčka 1 plž
- Hrášek sterilovaný 150 g
- Pepř
- Cizrna sterilovaná 150 g
- Sůl


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.