
Pečená kachna s vůní hřebíčku a jablek s červeným zelím
Tradiční nedělní pečená kachna zavoní po celém domě a všem se sbíhají sliny. Klasika všech klasik napříč generacemi.

Náročné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Sůl
- Kachna celá 1 ks
- Jablko 1 ks
- Kmín celý 4 plž
- Hřebíček 6 ks
- Med 2 plž
- Voda 2 plž
- Bobkový list 1 ks
- Cibule 1 ks
- Červené víno 30 ml
- Cukr krupicový 4 plž
- Zelí červené 1,5 kg
- Vinný ocet 2 plž
- Sůl
- Kachna celá 1 ks
- Jablko 1 ks
- Kmín celý 4 plž
- Hřebíček 6 ks
- Med 2 plž
- Voda 2 plž
- Bobkový list 1 ks
- Cibule 1 ks
- Červené víno 30 ml
- Cukr krupicový 4 plž
- Zelí červené 1,5 kg
- Vinný ocet 2 plž


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.