×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kotlíkový guláš

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní

Kotlíkový guláš

Co budete potřebovat

1 kg cibule
1 palička česneku
500 g vepřové krkovice
500 g vepřové plece
100 g sádla
4 lžíce sladké mleté papriky
1 lžíce soli
1/2 lžíce pepře
1 lžíce kmínu
500 g brambor
4 mrkve
4 papriky
¼ kváskového chleba

Jak na to?

Cibuli a česnek nakrájejte najemno, maso asi na třícentimetrové kostky. Na sádle osmahněte cibuli s česnekem a restujte dozlatova.
Vložte maso a nechte zatáhnout. Zaprašte paprikou, zamíchejte a podlijte vodou, tak aby bylo maso ponořené přesně po okraj. Osolte, opepřete, přidejte kmín a jednu hodinu vařte. Podle potřeby podlévejte. Potom nakrájejte brambory a mrkev na kostky, papriky na nudličky. Přidejte k masu a vařte do změknutí brambor. Chléb nakrájejte na krajíce, odřízněte kůrky a před dokončením jím guláš zahustěte. Ochutnejte a ještě podle chuti dosolte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kotlíkový guláš

Hlavní chod Velmi snadné Maso Piknik Magazín 6/2018
Průměrné hodnocení 4 (2)
Vaření kotlíkového guláše má svoje pravidla. Během celého procesu je totiž nutné kontrolovat intenzitu ohně a pravidelně míchat i podlévat.

Co budete potřebovat

1 kg cibule
1 palička česneku
500 g vepřové krkovice
500 g vepřové plece
100 g sádla
4 lžíce sladké mleté papriky
1 lžíce soli
1/2 lžíce pepře
1 lžíce kmínu
500 g brambor
4 mrkve
4 papriky
¼ kváskového chleba

Jak na to?

Cibuli a česnek nakrájejte najemno, maso asi na třícentimetrové kostky. Na sádle osmahněte cibuli s česnekem a restujte dozlatova.
Vložte maso a nechte zatáhnout. Zaprašte paprikou, zamíchejte a podlijte vodou, tak aby bylo maso ponořené přesně po okraj. Osolte, opepřete, přidejte kmín a jednu hodinu vařte. Podle potřeby podlévejte. Potom nakrájejte brambory a mrkev na kostky, papriky na nudličky. Přidejte k masu a vařte do změknutí brambor. Chléb nakrájejte na krajíce, odřízněte kůrky a před dokončením jím guláš zahustěte. Ochutnejte a ještě podle chuti dosolte.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní

Inspirujte se podobnými recepty