Albert logo
  • Jelení guláš na víně

Jelení guláš na víně

Jelení guláš patří mezi tradiční speciality české i myslivecké kuchyně. Jemné zvěřinové maso se pomalu dusí s cibulkou, kořenovou zeleninou a kořením, díky čemuž získává výraznou chuť a nádhernou vůni. Tento recept na jelení guláš je ideální pro podzimní či zimní období, kdy přijde k chuti s čerstvým chlebem nebo houskovým knedlíkem. Připravte si poctivý jelení guláš, který vás zahřeje a potěší i náročné gurmány
Jelení guláš na víně
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Jelení maso 750 g
  • Tymián sušený 1/2 člž
  • Jalovec 5 ks
  • Kmín celý 1 člž
  • Paprika mletá sladká 1 plž
  • Bobkový list 2 ks
  • Feferonky sušené 1 ks
  • Sádlo 1 plž
  • Cibule 3 ks
  • Sůl
  • Česnek 2 strouž.
  • Červené víno 500 ml
  • Pepř
  • Brusinky kompotované 2 plž
  • Jelení maso 750 g
  • Tymián sušený 1/2 člž
  • Jalovec 5 ks
  • Kmín celý 1 člž
  • Paprika mletá sladká 1 plž
  • Bobkový list 2 ks
  • Feferonky sušené 1 ks
  • Sádlo 1 plž
  • Cibule 3 ks
  • Sůl
  • Česnek 2 strouž.
  • Červené víno 500 ml
  • Pepř
  • Brusinky kompotované 2 plž
Náhled aplikace Můj Albert
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

Doručíme neporazitelné ceny Albert Online
Doručíme neporazitelné ceny Albert Online

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.