Fazolový guláš se selskou klobásou je ideální jídlo pro chladnější dny. Toto syté, aromatické jídlo je plné chutí, které vás zahřejí a potěší. S kombinací fazolí, uzené klobásy a koření, tento guláš nabízí skvélé spojení tradiční české kuchyně s kouskem originality. Podávejte s čerstvým chlebem nebo knedlíky a užijte si pohodový oběd nebo večeři s rodinou či přáteli.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Klobása selská 2 ks
Mrkev 1 ks
Cibule 1 ks
Řapíkatý celer 2 řap.
Olej slunečnicový 1 plž
Sůl
Pepř
Tymián čerstvý 1 hrs.
Paprika mletá uzená 1/2 člž
Brambory 300 g
Rajský protlak 2 plž
Chilli vločky 1 člž
Fazole bílé sterilované 400 g
Česnek 3 strouž.
Rajčata krájená v plechovce 300 g
Fazole červené sterilované 200 g
Kapusta hlávková 3 hrs.
Voda 500 ml
Klobása selská 2 ks
Mrkev 1 ks
Cibule 1 ks
Řapíkatý celer 2 řap.
Olej slunečnicový 1 plž
Sůl
Pepř
Tymián čerstvý 1 hrs.
Paprika mletá uzená 1/2 člž
Brambory 300 g
Rajský protlak 2 plž
Chilli vločky 1 člž
Fazole bílé sterilované 400 g
Česnek 3 strouž.
Rajčata krájená v plechovce 300 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!