
Domácí vepřové výpečky

Náročné
Více než 60 minut
4/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení 6 porcí
- Vepřová plec bez kosti 1 kg
- Kmín celý
- Paprika mletá sladká
- Cibule 2 ks
- Česnek 10 strouž.
- Sůl
- Vepřová plec bez kosti 1 kg
- Kmín celý
- Paprika mletá sladká
- Cibule 2 ks
- Česnek 10 strouž.
- Sůl
Příprava
- 1Omyté maso nakrájejte na kostky. Rozložte je na pekáč, posypte cibulí, kmínem, paprikou a potřete česnekem.
- 2Podlijte horkou vodou, dejte do trouby a při 180 °C pečte 2 až 3 hodiny.
- 3Během pečení maso obracejte a dobře hlídejte, aby se vždy vypeklo co nejvíc tuku z masa – a podlévejte ho minimem vody.
- 4Dozlatova upečené maso vyndejte z pekáčku, vypečený omastek slijte.
- 1Omyté maso nakrájejte na kostky. Rozložte je na pekáč, posypte cibulí, kmínem, paprikou a potřete česnekem.
- 2Podlijte horkou vodou, dejte do trouby a při 180 °C pečte 2 až 3 hodiny.
- 3Během pečení maso obracejte a dobře hlídejte, aby se vždy vypeklo co nejvíc tuku z masa – a podlévejte ho minimem vody.
- 4Dozlatova upečené maso vyndejte z pekáčku, vypečený omastek slijte.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.