×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Bonboniéra od srdce

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se...
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s...
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky...
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...

Bonboniéra od srdce

Co budete potřebovat

SUROVINY NA VŠECHNY PŘÍCHUTĚ:
300 g hořké čokolády (minimálně 60 % kakaa)
300 ml smetany ke šlehání
Na kakaové pralinky:
50 g holandského kakaa
Na kokosové pralinky:
1 lžíce kokosové mouky
100 g strouhaného kokosu
Na mátové pralinky:
hrst nasekané čerstvé máty kůra z jednoho citronu
1 lžíce nadrceného čtyřbarevného pepře

Jak na to?

Na základ:
1. Připravte si tři misky na jednotlivé příchutě.
Ve vodní lázni rozehřejte čokoládu.
2. Na kakaové pralinky: V menším hrnci přiveďte
k varu 100 ml smetany a v misce smíchejte
s rozehřáté čokolády. Přikryjte potravinářskou fólií a dejte na 2 hodiny odležet do lednice.
3. Na kokosové pralinky: Opět přiveďte k varu smetanu. Smíchejte v misce s kokosovou moukou a rozehřáté čokolády. Opět vložte přikryté do lednice.
4. Na mátové pralinky: Přiveďte k varu 100 ml smetany na třetí příchuť. Přidejte nasekanou mátu a nechte 10 minut louhovat. Poté smetanu sceďte, znovu ohřejte a v misce
na mátové pralinky smíchejte s rozehřáté
čokolády. Opět dejte vychladit.
5. Na dozdobení: Čajovou lžičkou naberte malé
množství vychladlé čokoládové směsi. Vyválejte v dlaních kuličku a obalte surovinami podle příchutě: kakaové v kakau, kokosové v kokosu a mátové v citronové kůře a nadrceném pepři. Každou kuličku vložte do papírového košíčku. Skladujte v chladu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bonboniéra od srdce

Dezert Snadné Sladká jídla Videorecept , Máta Magazín 2/2019 Počet porcí: 1 balení
Průměrné hodnocení 3 (1)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma
Pokud rádi obdarováváte něčím originálním, vlastnoručně vyrobené čokoládové pralinky jsou tou nejlepší volbou.

Co budete potřebovat

SUROVINY NA VŠECHNY PŘÍCHUTĚ:
300 g hořké čokolády (minimálně 60 % kakaa)
300 ml smetany ke šlehání
Na kakaové pralinky:
50 g holandského kakaa
Na kokosové pralinky:
1 lžíce kokosové mouky
100 g strouhaného kokosu
Na mátové pralinky:
hrst nasekané čerstvé máty kůra z jednoho citronu
1 lžíce nadrceného čtyřbarevného pepře

Jak na to?

Na základ:
1. Připravte si tři misky na jednotlivé příchutě.
Ve vodní lázni rozehřejte čokoládu.
2. Na kakaové pralinky: V menším hrnci přiveďte
k varu 100 ml smetany a v misce smíchejte
s rozehřáté čokolády. Přikryjte potravinářskou fólií a dejte na 2 hodiny odležet do lednice.
3. Na kokosové pralinky: Opět přiveďte k varu smetanu. Smíchejte v misce s kokosovou moukou a rozehřáté čokolády. Opět vložte přikryté do lednice.
4. Na mátové pralinky: Přiveďte k varu 100 ml smetany na třetí příchuť. Přidejte nasekanou mátu a nechte 10 minut louhovat. Poté smetanu sceďte, znovu ohřejte a v misce
na mátové pralinky smíchejte s rozehřáté
čokolády. Opět dejte vychladit.
5. Na dozdobení: Čajovou lžičkou naberte malé
množství vychladlé čokoládové směsi. Vyválejte v dlaních kuličku a obalte surovinami podle příchutě: kakaové v kakau, kokosové v kokosu a mátové v citronové kůře a nadrceném pepři. Každou kuličku vložte do papírového košíčku. Skladujte v chladu.

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019