1
Čerstvé jahody omyjte, odstopkujte a rozkrojte podélně na dvě poloviny. Každou polovinu nožem shora odkrojte tak, aby vám vzniklo srdíčko.
2
Nad vodní lázní rozpusťte čokoládu. V hrnci přiveďte smetanu k varu a dejte z plotny. Po třetinách stěrkou přimíchávejte k čokoládě, až vám vznikne hladká poleva.
3
Lyofilizované jahody nadrťte na prach.
4
Špejle zlomte na poloviny. Čerstvé jahody napíchněte na špejle a ty pak namočte do půlky v čokoládové polevě. Nakonec je posypte jahodovým prachem a sladké překvapení je hotové.
1
Čerstvé jahody omyjte, odstopkujte a rozkrojte podélně na dvě poloviny. Každou polovinu nožem shora odkrojte tak, aby vám vzniklo srdíčko.
2
Nad vodní lázní rozpusťte čokoládu. V hrnci přiveďte smetanu k varu a dejte z plotny. Po třetinách stěrkou přimíchávejte k čokoládě, až vám vznikne hladká poleva.
3
Lyofilizované jahody nadrťte na prach.
4
Špejle zlomte na poloviny. Čerstvé jahody napíchněte na špejle a ty pak namočte do půlky v čokoládové polevě. Nakonec je posypte jahodovým prachem a sladké překvapení je hotové.